12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pilisszentiván
www.pilisszentivan.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Poppréné Révay Gyöngyit E-mail: hivatal@pilisszentivan.hu
 Telefon: 0036-26 367-322 Fax: 0036-26 367-397
egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    hangverseny,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    mulatság, fesztivál,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    néptánc, népdal,    sétáló utca, városkép,    templom,    védett ritkaság,    világörökség

 egyedi ritkaság
 

Szentivánéji álom a 2020 év cukormentes tortája

Telefon szám: +3620 620-2100
Fax szám: +36-23 688-000
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ludvig Klára
Cím: 2084 Pilisszentiván, erzsébet ipari park 4.
Link: jokenyer.hu

Kiosztották a 2020 év cukormentes tortájának járó díjat is, az Egy Csepp Figyelem alapítvánnyal közös elismerést idén a pilisszentiváni JÓkenyér pékség és cukrászat Szentivánéji álom fantázianevű alkotása nyerte. A Dienes Andrea cukrászmester vezetésével készült torta nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ízvilágát a fahéjas meggylekvár és a könnyű meggyes habkrém adja, melyet a tejszínes-zabpelyhes angolkrém teszi teljessé. A tortát cukormentes fehércsokoládé fedi, melyet koszorúszerűen borít a liofilizált meggy.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Jági tanösvény - Pilisszentiván

Cím: Pilisszentiván
Link: www.szenas.hu

 
Jági tanösvény. Ha most jársz először erre, talán még nem is hallottál a Jági-tóról. A Budai-hegység turistatérképén a Pilisszentivánhoz közeli tó mellett nem találunk nevet, és a szomszédos Jági-rét is Vadász-rét néven szerepel. Ám a tanösvénynek olyan nevet adtunk, amely a helybeliek számára természetesen hangzik. Szentivánon az 1720-as évek óta élnek németek, akik nemcsak a földrajzi neveket, de a természeti értékeket is továbbadták utódaiknak.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Rózsa Panzió - Pilisszentiván

Cím: Pilisszentiván, Erzsébet sor 673/1.
Link: www.csalicsarda.hu/panzio
Telefon szám: +36-20 457-7888

Nyugodt, kellemes környezetben, jó levegőn szeretne tölteni néhány napot, hetet ? Ajánljuk szíves figyelmébe újonnan épült vendégházunkat, a Rózsa Panziót!
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Csali Csárda - Pilisszentiván

Cím: 2084 Pilisszentiván, Halastó, Tó part 3.
Link: www.csalicsarda.hu
Telefon szám: +36-26 367-312
Fax szám: +36-26 368-335

Csendes, tóparti környezetben vállaljuk esküvők, rendezvények,családi összejövetelek megrendezését, lebonyolítását. Gyermekeknek játszótér.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Pilisszentiváni Slötyi tó - horgászhely

Cím: Pilisszentiván

Pilisszentiváni Slötyi tó - horgászhely
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Pilisszentiván

Cím: Pilisszentiván
Link: www.pilisszenivan.hu

A Pilisszentiváni Tájház 1986-ban nyílt meg társadalmi összefogás segítségével. Az épületben kapott helyet annak idején egy kisebb bányász kiállítás, amit a helyiek adományaiból, családi relikviáiból állt össze, néhány érdekes tárgy és sok fénykép formájában. 2007 decembere óta minden évben itt rendezzük meg a Bányásznapi (szept. 6) és Borbála napi (dec. 4) emlék-kiállításokat.
 templom
 

Római katolikus templom Pilisszentiván

Cím: Pilisszentiván
Link: www.prke.extra.hu
Telefon szám: +36-26-367-102

Római katolikus templom, Pilisszentiván Az 1796-ban felszentelt templomot, 1780-ban kezdte építeni a híres budai építőmester, Nepauer Máté.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner