12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pilis
www.pilis.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hajnal Csilla E-mail: hivatal@pilis.hu
 Telefon: +36-29 498 090 Fax: +36-29 498 113
borospince,    egyedi ritkaság,    falusi turizmus,    forrás,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kastély, kúria,    növénykert, park,    szabadtéri koncert,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    védett ritkaság

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Hegyeki pincesor - Pilis

Cím: Pilis. külterület
Link: www.facebook.com/PilisiHegyekiPincesor

A szőlőtermesztés, borkultúra régi hagyományokra tekint vissza, a könnyű homoki borokat a település déli és keleti részén található szőlőkben termesztik. A kisebb-nagyobb szőlőbirtokokon található présházak, pincék sorát bővíti az északi részen található - a Dolina löszfalaiba - vájt hangulatos Hegyeki pincesor.
 forrás
Természetes forrás. Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Hangulatos kirándulás az egész család részére.
 

Gerje patak forrása

Cím: Pilis, külterület
Link: www.pilis.hu

Pilis nagyközség határában található a Gerje patak forrásvidéke, amely változatos tájaival, védett természeti értékeivel gazdagítja a települést.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Gerje Horgász Egyesület

Cím: Pilis
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gajdos Károly

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az egyesület tavára, legyen az horgász, vagy természetkedvelő. A horgászaton kívül családi programot is érdemes szervezni a jól kiépített tópartra. Vizünkben több halfaj található. A ponty és keszegféléken kívül a csuka és a süllő állományunk is szépen gyarapszik, de természetesen a ponty a fő halunk. Évente több mint 3000kg kerül telepítésre belőle. Telepítéseink után általában -az ünnepekhez igazodva- horgászverseny megrendezésére kerül sor.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Beleznay-Nyári kastély - Pilis

Cím: Pilis
Link: www.pilis.hu

Pilisen található Pest megye egyik legrégebbi kastélya, melyet az itteni földesúr, Beleznay János építtetett 1710 körül. Az U-alakú, barokk stílusú kastélyt itáliai mesterrel építtette. Az épület a Mária Terézia kori barokk kastélyépítészet egyik kiemelkedő példája. A még jelentős méretű park közepén álló, barokk stílusú emeletes főépületet kétoldalt tornyok fogják közre, melyekhez földszintes oldalszárnyak csatlakoznak és alkotnak hangulatos belső udvart. Ma általános iskola és diákotthon.
 szálláshely
 

Sipito Pihenőpark

Cím: 2721, Pilis, Vogyiszka dűlő 4.
Link: www.sipito.hu
Telefon szám: +36-29/419-680
Fax szám: +36-29/419-790

Sipito Pihenőpark 24 fő + 8 pótágy apartmanokban, 32 fő+10 pótágy szobákban, 24 fő a lovasudvarban. A szálláshelyek télen fűthetőek, teljesen felszereltek. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Evangélikus templom Pilis

Cím: Pilis
Link: www.pilisievangelikus.hu

A barokk templom több lépcsőben épült a XVIII. század végén, jórészt a Beleznay család költségén. Boltozatos belsejében íves nyíláson nyugvó karzatok vannak. Szószékkel egybeépített oltára 1903-ban készült klasszicista elemek felhasználásával. Tekintse meg a Pilisi Evangélikus Gyülekezet honlapját, a Pilisi Evangélikus Hálót és a pilisi IZSÓP énekkar életét és híreit is.
 védett ritkaság
Magyarország védett természeti értéke. Előfordulása különös gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Gerje patak forrásvidéke

Cím: Pilis, külterület
Link: www.pilis.hu

Pilis nagyközség határában található a Gerje patak forrásvidéke, amely változatos tájaival, védett természeti értékeivel gazdagítja a települést.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner