12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Petrikeresztúr
www.petrikeresztur.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Borvári Lili E-mail:
 Telefon: +36-92-366-052 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    látnivalók a környéken,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Hősi emlékmű - Petrikeresztúr

Cím: Petrikeresztúr
Link: www.petrikeresztur.hu

Petrikeresztúron a templomkertben található a hősi emlékmű, mely az 1. és 2. világháborúban elesett petrikeresztúriaknak állít emléket.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Patóhegyi Borházfalu

Cím: 8984 Petrikeresztúr, Patóhegy Hrsz. 1073
Link: www.patohill.hu
Telefon szám: +36 30 277-8508
Kapcsolattartó személy: Sebők Fatima ügyvezető

Patóhegyi Borházfalu Petrikeresztúr. Létezik egy festői hely a Göcsej és az Őrség lábánál: a Patóhegy. Petrikeresztúr kisfalu szőlőhegyében, a gyönyörű hegyen 4 régi borospince egy merészet álmodó család áldozatos munkájaként kedves, hangulatos apartmanházként született újjá. A kis házak szeretettel várják a természetet és nyugalmat szerető, pihenni vágyó vendégeiket. A legkíváncsibbaknak talán elárulják Patóhegy legendáját is..
 látnivalók a környéken
A látnivalók a környéken hasznos, és fontos információkat ad az adott településre készülőknek. Ha itt már mindent látott, megnézett mit és hol érdemes a környéken felkeresni.
 

Petrikeresztúr környékének látnivalói

Cím: Petrikeresztúr környéke
Link: www.szeporszag.hu

Petrikeresztúr környékének látnivalói. Zalaegerszeg, Aquacity és Termálfürdő (21 km), Söjtör, Deák-ház (26 km), Lenti, termálfürdő (19 km), Sármellék, Fly Balaton (49 km)
 sétáló utca, városkép
 

Petrikeresztúr település

Cím: Petrikeresztúr
Link: www.petrikeresztur.hu

Petrikeresztúr község Zala megyében, a megye északnyugati részében fekszik, Zalaegerszegtől 19 kilométerre délnyugati irányban, a szlovéniai határtól (Rédics határátkelőhelytől) 25 km távolságra, Göcsej szívében.
 szálláshely
 

Patóhegyi Borházfalu szálláshely

Cím: 8984 Petrikeresztúr, Patóhegy Hrsz. 1073
Link: www.patohill.hu
Telefon szám: +36 30 277-8508
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Sebők Fatima ügyvezető

Patóhegyi Borházfalu. Igényes apartmanházakként születtek újjá a régi borospincék Petrikeresztúron a Patóhegyen. Minden háznak egyedi hangulata és lelke van - válasszon kedve, igényei szerint. Részletes tájékoztatót az ikonra kattintva olvashat. Üdülési csekk elfogadó hely.
 templom
 

Szent Kereszt Felmagasztalása Templom

Cím: Petrikeresztúr
Link: www.petrikeresztur.hu

Petrikeresztúri Szent Kereszt Felmagasztalása Templom A feljegyzések szerint már 1275-ben volt temploma falunak, amely leégett, valószínűleg ez egy faszerkezetű templom volt. A 15. században gótikus templom állt itt. 1735-ben barokk stílusban állították helyre, amely már ekkor a Szent Kereszt tiszteletére lett felszentelve.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner