12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Petőháza
www.petohaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Lévainé Soós Klára E-mail: polgarmester@petohaza.hu
 Telefon: +36-99 544-074 Fax: +36-99 380-965
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    sétáló utca, városkép,    templom,    uszoda, strand

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Horgász tó - Petőháza

Cím: Petőháza
Link: www.petohaza.hu

Kezelő: Petőházi Horgász Egyesület
 templom
 

Római katolikus templom - Petőháza

Cím: 9443 Petőháza,
Link: www.petohaza.hu

Jelenlegi templomunk 1902-1903-ban készült. Tervezője - Schiller János - neoromán stílusban, a tornyot neogót formában képzelte el. Elkészülte után 1903. szeptember 3-án szentelték fel a Szentháromság tiszteletére. Azóta több alkalommal restaurálták, a mai köntösét 2003-ban kapta, a templom fennállásának 100. évfordulójára. A felújítás után a környék egyik legszebb templomát mondhatjuk magunkénak.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Petőházi Termál Strandfürdő

Cím: 9443 Petőháza, Kinizsi u. 50.
Link: www.petohaza.hu

Nyugodt, családias környezetben tölthetik kellemesen idejüket, akik Petőházára látogatnak fürdőzni. Jelenleg fejlesztés előtt áll a Petőházi Strand, mely a község belterületén található. A petőházi vizet a közelmúltban nyilvánították hivatalosan is gyógyvízzé. Jelenleg a fürdő területén az aktív pihenés híveit úszómedence, a gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket termálmedence, míg a kisebbeket gyermekmedence várja.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner