12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sopron
www.sopron.hu
Sopron a múzeumok városa – múzeumváros. A gótikus, barokk és reneszánsz építészeti megoldások mellett itt egyszerre jelen van a borpincékkel kialakított falusias városrészek hangulata is. A múzeumok és gyűjtemények értékes kiállítási anyagai teljes körű képet adnak Sopron történelmi emlékeiről, gazdag kultúrájáról és élénk művészeti életéről. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Farkas Ciprián E-mail: jegyzo@sopron-ph.hu
 Telefon: 0036-99 515-160 Fax: 0036-99 515-163
híres étterem

 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Perkovátz-Ház

Telefon szám: +36-99 316-839
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Perkovátz Tamás
Cím: 9400 Sopron, Széchenyi tér 12.
Link: www.perkovatz.hu

         
         
Az Étterem karbantartás miatt 2019.február 1 - 8 között zárva tart. A Perkovátz-Ház ma már egy háromszintes vendéglátói különlegesség. A hajdani pincében található az „Alsóház”, ami az étterem része. A viktoriánus hangulatú földszinti vendégtér - hangulatos boxaival - kiválóan alkalmas a gasztronómiai élvezetek és jó sörök, borok melletti találkozásokra. Az emeleten igény szerint elegáns különterem fogadja a vendéget. A vendéglő teljes kínálatából házhoz szállítást vállalunk, munkanapokon 11:00 - 16:00 óra között. Legyen a vendégünk és térjen be hozzánk máskor is!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner