12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Penészlek
www.peneszlek.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Klenik Sándorné E-mail: peneszlekonk@gmail.com
 Telefon: +36-42 389-171 Fax: +36-42 389-171
egyházművészet,    gyógyfürdő,    horgászat, horgásztó,    lovaglás,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    termál gyógyfürdő

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Dózer Hórgásztó és Ligetalja Szabadidő Park

Telefon szám: +36-30 326-0938
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Borbély Imréné
Cím: 4267 Penészlek 018 HRSZ (külterület)
Link: ligetaljatermalhotel.hu/horgaszto/horgaszat

A Dózer Hórgásztó földkitermelés céljából létrehozott tómeder, azaz maga a tórendszer, 2004-ben nyerte el végleges formáját. A vízterületet 60 méter mélyről tápláló kút sajátossága a kristálytiszta víz mely fogyasztásra is tökéletesen alkalmas. Célszerű könnyűúszós, vagy fenekező (picker, feeder) szerelékkel a kereső horgászatot megkísérelni, hiszen egy ilyen túltelepített vízben is mozog, változtatja helyét a hal. A fogási lehetőségek egyéb iránt kiegyenlítettek, mely részben a szinte teljesen egyenletes fenékkel és a másfél méter feletti általános vízmélységgel, valamint természetesen a sok hallal magyarázható.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Helytörténeti gyűjtemény - Penészlek

Cím: Penészlek
Link: www.peneszlek.hu

Helytörténeti gyűjtemény
 templom
 

Görög katolikus templom - Penészlek

Cím: 4267 Penészlek, Vasvári Pál u. 1.
Link: www.peneszlek.hu
Telefon szám: +36-42 389-049

Penészlek építészeti emléke az 1876-ban újjáépített görög katolikus templom, mely Közép - Európa egyik legnagyobb belső terű temploma, festményekkel díszítve.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Ligetalja Gyógyfürdő és Termál Hotel

Cím: 4267 Penészlek 018 HRSZ (külterület)
Link: ligetaljatermalhotel.hu
Telefon szám: +36-70 420-9677
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Termálvizünk 1 150 méterről, fúrt kút segítségével kapjuk, kalciumos, nátriumos, hidrogén-karbonátos, magas sótartalmú víz. Jellegzetes illata, tapintata és színe van. Csontokra és ízületekre jótékony hatással van. Orvosi vizsgálatokkal alátámasztott gyógyvíznek minősül. Termálfürdőnk félig zárt és fedett, félig pedig nyitott. Finn szaunánk is a termálfürdőhöz tartozik, amely minden nap rendelkezésükre áll a vendégeink részére. Vízhőfok: 38 °C A Termál Fürdő nyitva tartása: minden nap 9:00-19:00.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner