12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Parád
www.parad.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mudriczki József E-mail: polgarmester.parad@t-online.hu
 Telefon: +36-36-544-058 Fax: +36-36-364-525
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    gyógyfürdő,    internet,    kastély, kúria,    kemping,    múzeum,    népi kézművesség,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    növénykert, park,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    utazási irodák, turistainformáció,    veterán jármű találkozó

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Egykori Erzsébet Szálló - Parád

E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3244 Parádfürdő, Kossuth út 372.

1893-ban, Ybl Miklós tervei alapján épült az Erzsébet királyné Park Hotel gyönyörű kúriaszerű épülete, amely egészen a világháború végéig szálloda és vendéglátó egységként üzemelt. A hotel ma már ismét fogadja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vagy üzleti útra érkező kedves Vendégeit.
 étterem
 

Parádi Kisvendéglő

Cím: 3240 Parád, Kossuth u. 234.
Telefon szám: +36-36-364-831,+36-30-385-3545
Fax szám: +36-36-364-831
Kapcsolattartó személy: Szántainé Lempeg Judit
Link: www.paradikisvendeglo.hu

A Parádi Kisvendéglő jellegzetessége a házi konyha, tehát ételeinket kizárólag házi módszerrel készítjük, a magyar konyha hagyományait figyelembe véve. Palóc vidéken lévén palóc ételeket, az erdők vadjaiból vadételeket és más, a magyar konyha ismert kiváló finomságait kínáljuk kedves vendégeinknek. A finom ételek mellé a Mátra vidék kiváló borai közül választhatnak, mint például az Egri Bikavér, a Debrői Hárslevelű vagy a Visontai Chardonnay. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Hegyikristály Vendégház - Parád

Cím: 3240 Parád, Kristály u. 69.
Telefon szám: +36-30-995-8983
Kapcsolattartó személy: Szabó Mihályné
Link: paradiszallas.mindenkilapja.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Mátra szívében, Parádon egy kétszintes, új építésű, igényes családi ház, a Hegyikristály Vendégház várja Önöket, hogy a mindennapok rohanását kipihenhesse és életre szóló élményekkel gazdagodva térjen haza. A kétszintes családi ház négy kiadó szobával (2-2-2-4 fős) várja a pihenni vágyókat. Az új, jól felszerelt, komfortos, igényesen kialakított házban akár 10 fő is kényelmesen elfér. A ház teljes komforttal rendelkezik. Felszerelt konyhában egyszerű az önellátás, illetve a 300 méterre található vendéglőben fogyaszthat ízletes ételt kedvező áron. Csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, saját kert, saját parkoló, síelés, zárt parkoló, családbarát, bababarát. A kertben grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 forrás
Természetes forrás. Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Hangulatos kirándulás az egész család részére.
 

Clarissa csevice forrás - Parád

Cím: Parádóhuta(Parád) - külterület

A forrás vize alkáli-hidrogén-karbonátos (alkalikus) ásványviz.
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Parádfürdői Állami Kórház

Cím: 3244 Parádfürdő, Kossuth u. 221.
Telefon szám: +36-36-544-800
Fax szám: +36-36-346-072
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.paradfurdo.hu

Az Ybl Miklós által tervezett Gyógyfürdő Kórház szélcsendes, magas páratartalmú, pormentes környezetben található. A kórház épületeinek és igényes környezetének kialakítása 1873-ban kezdődött és az évszázad végére befejeződött.
 internet
 

Parádi Teleház

Cím: 3240 Parád, Kossuth Lajos út 123.
Telefon szám: 0036-36-544-115
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.telehaz.hu
Kapcsolattartó személy: Nagyné Kotroczó Mária

Parádi Gyermekekért Alapítvány Teleháza. Internet elérhetőség, eMagyarország Pont.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Károlyi-kastély - Parádsasvár

Cím: 3242 Parádsasvár, Kossuth u. 1.

Az 1881-82-ben épült neoreneszánsz stílusú Károlyi kastély Ybl Miklós tervei alapján készült. Emeletes rizalitja és kétemeletes, német reneszánsz stílusú szárnya szintén az ő műve, persze későbbről, 1885-ből. Ma a régi fényében pompázó Károlyi kastély, immár Kastélyhotel Sasvár Resort néven szállodaként működik.
 múzeum
 

Kocsimúzeum - Parád

Cím: Parád, Kossuth u. 217.
Telefon szám: +36-36-544-073
Link: www.parad.hu/latnivalok.php#kocsi

A Cifra-istálló ma Kocsimúzeumként működik, ahová, ha belép az ember,egészen a századelőig visszapereg vele az idő. Találhatunk itt: hajtószánt, városi szánt, "Eszterházy-kocsit", vadászkocsit, konflist, fiakert. S itt van az a négykerekű hintó is, melyen hajdan ifjú nagyapáink, dédapáink kocsikáztak - itt van felújítva, fényesen, újabb utasokra várva... Nyitva tartás: Ápr.1 - Szept.30-ig 10:00-17:00-ig., Okt.1 - Márc.31. között keddtől-vasárnapig: 10-16 óráig.


Palóc ház - Parád

Cím: 3240 Parád, Sziget út 10.
Telefon szám: +3620-242-5747; +3630 831-5813
Link: www.parad.hu/nepikultur.php#haz
Kapcsolattartó személy: Gál Kitti, Béres Magdi

Parád település legjelentősebb műemléke a Palóc Ház, melyben megtekinthetjük a jellegzetes palóc bútorokat, ruhákat, az udvaron pajtát, ólat, felszereléseket a valóságnak megfelelően felépítve. Parádi Palócház, 6 éves zárvatartás után, 2013. március 15-étől ismét látogatható. A Dobó István Egri Vármúzeum felújította, és használatbavételi szerződést kötött a Parádi Önkormányzattal. A tárgyakat kiszállították, és újra megtekinthetőek október 31-ig. További információ a megadott web oldalon.


Kocsimúzeum képei - Parád

Cím: 3244 Parádfürdő, Kossuth u. 217.
Telefon szám: +36-36-364-387
Link: www.parad.hu/latnivalok.php#kocsi

A magyar kocsizás emlékei: hintók, lovasszánok, öltözetek. A Károlyi-birtok másik egyedülálló épülete az ún. Cifra-istálló, melyet 1880-ban gróf Károlyi György építtetett. A nagyhatalmú, dúsgazdag mágnás párját ritkító, szinte hivalkodóan fényűző istállót akart, olyat, amelyik méltó az Ybl Miklós tervei alapján készült fürdőtelepi kastélyhoz. A Cifra-istálló ma Kocsimúzeumként működik, ahová, ha belép az ember,egészen a századelőig visszapereg vele az idő.


Ásványvíz Gyűjtemény - Parád

Cím: 3244 Parádfürdő, Kossuth L. utca 221.
Telefon szám: +36-36-544-800
Link: www.parad.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szakács Györgyné

Huszonöt országból származik az a több mint 350 palackból álló gyűjtemény, amelyet tárlókba rendezve, 1987 óta tekinthetnek meg a látogatók. Külön tárlót kapott a parádsasvári forráshelyű parádi víz. A múzeumban a Parádfürdőre vonatkozó dokumentumok, képeslapok, újságcikkek gyűjtésével is foglalkoznak.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Szabó Béla, Faműves kézműves kismesterség c. könyv

Cím: H-1039 Budapest, Petőfi u. 13.
Telefon szám: +36 20 914 8508
Link: www.faragosuli.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Béla népi iparművész

A faragás világa meseország, hiszen a faragott anyag mesél az életéről, a faragott formák és díszítmények mesét mondanak a szemlélődőnek. Nos, ebben az országban üdvözöl Szabó Béla budapesti faragó népi iparművész, aki nyugdíjazásáig mint faműves oktató, sok-sok évig tanította a fiatalokat és idősebbeket erre a gyönyörű kismesterségre, a budapesti Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskola tanműhelyében, és most, 2008 augusztus 16-án bemutatja A faműves kézműves kismesterség c. több mint 300 oldalas könyvét! Látogasson el a Szerző honlapjára!


Asztalos Joachim (Johák) népi fafaragó
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3240 Parád, Kékesi út 2.
Telefon szám: +3620-242-5747; +3630 831-5813
Link: www.parad.hu/muveszek.php#asztalos
Kapcsolattartó személy: Gál Kitti, Béres Magdi

Parád központjában (a Parádóhutára vezető út, és a 24-es főút kereszteződésénél) található Asztalos Johák fafaragó mester kiállítása. Kisfiú korában, pásztorként kezdett el foglalkozni a fafaragással. Felnőttként, a munka mellett is folytatta ezt a tevékenységét. Egy egész élet munkáját lehet megtekinteni a művész saját keze által épített műteremben, Parádon. A kiállítás keretében megtalálható itt a mester szinte összes munkája. Nyitva tartás (május 1. - augusztus 15.): Hétfő: szünnap, Kedd: szünnap, Szerdától-Vasárnapig: 10-16 óráig.


Kosárfonó népi iparművészet

Cím: 3240 Parád, Kossuth u. 41.sz.
Telefon szám: +36-36-364-481
Link: www.parad.hu/muveszek.php#baji
Kapcsolattartó személy: Baji Imréné és Baji Zoltán

A műhely és a kiállítás a falu központjában a Palócház mellett található, ahol személygépkocsival és autóbusszal is jól lehet parkolni.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház Parád

Cím: Parád, Kossuth L. út 53.
Telefon szám: +3620 242-5747; +3630 831-5813
Link: www.parad.hu/tajhaz.php
Kapcsolattartó személy: Gál Kitti, Béres Magdi

A Tájház épületében működik a Millennium évében civil szerveződéssel létrehozott állandó kiállítás, mely bemutatja a palóc kultúra viseleti és tárgyi emlékeit. A látogató megtekintheti a kender feldolgozását, a működő szövőszéket, visszanézhet a múltba a kiállított tárgyakon keresztül, felidézheti a jeles napok szokásait.
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

A fürdőtelep parkja - Parád

Cím: Parád

A fürdőtelep teljes területét a Károlyi család parkosíttatta, kb. 126 katasztrális holdon. Az angol stílusú parkban különböző fenyőfajokat, platánokat, hársakat ültettek.Ma kb. 80 cserje és fafaj található itt.
 programok, rendezvények
 

Megyei Vadásznap - Parád

Cím: Parád - Parádfürdő
Link: www.parad.hu

2008. július 4-5-6 került megrendezésre a megyei vadásznap Parádon.


Palócnap - Parád

Cím: Parád
Link: www.parad.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Évente megrendezésre kerülnek a már hagyományos Palócföldi Vigasságok programsorozat.


Húsvéti Palóc Piac - Parádfürdő

Cím: Parádfürdő, Cifra istáló környéke
Link: www.facebook.com/PalocPiacParadfurdo
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Telefon szám: +3630 605-7121
Kapcsolattartó személy: vitéz Gálfalvy Gallik Béla
Mikortól: 2014-04-19
Meddig: 2014-04-21

Szeretettel hívjuk Önöket, a következő Húsvéti Palóc Piacra a Mátrába Parádfürdőre. Ideje: 2014. április 19-21 (szombat, vasárnap, hétfő) napkeltétől-napnyugtáig. Helye: Heves megye, Mátra hegység, Parádfürdő, Cifra Istálló környéke. Parkolás és belépés: díjtalan. Előzetes: íjászat, kézművesek bemutatója, körút lovaskocsival, állatsimogatás, gyerekeknek játszóház... Látnivalók a közelben: Ilona vízesés, Rákóczi Fa, Kis Állatkert, Cifra istálló, Kocsimúzeum, Palóc Ház ...
 szálláshely
 

Parádi Kisvendéglő és Vendégház

Cím: 3240 Parád, Kossuth u. 234.
Link: www.paradikisvendeglo.hu
Telefon szám: +3636-364-831,+3630-385-3545
Kapcsolattartó személy: Szántainé Lempeg Judit
Fax szám: +36-36 364-831

Közvetlenül a vendéglő mellett található a Parádi Kisvendéglő Vendégháza, melyben jelenleg 2-4 fő elhelyezésére van lehetőség. A szobához fürdőszoba tartozik, színes TV és hűtőszekrény szolgálja a vendégek kényelmét. A csendes, nyugalmas, falusi környezetben elhelyezkedő vendégház kert felé néző ablakaiból csodálatos kilátás tárul elénk Magyarország legmagasabb pontjára a Kékestetőre. Az épület déli oldalán kert található ahol bográcsolni, szalonnát sütni és pihenni is lehet. Autóval érkező vendégeink számára parkolási lehetőséget biztosítunk az udvarban. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely !


Mátyás Vendégház és Sörkert - Parádfürdő
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3244 Parádfürdő, Peres u. 16.
Link: www.matraszallas.net
Telefon szám: +36-30 605-7121
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Mátyás Vendégház a történelmi múltban és nevezetességekben gazdag Parádfürdő legtradicionálisabb utcájában található. Ez a csodás fekvésű, hegyekkel körbevett szálláslehetőség - félúton Kékestető és a siroki vár között a festői szépségű Mátrában - minden évszakban nyugodt pihenést biztosít a tiszta levegő, a kirándulás, túrázás, erdők, patakok, vadon élő állatok kedvelőinek. A felújított Mátyás Vendégház 30 fős kapacitással várja a kikapcsolódásra, nyugodt pihenésre vágyó családokat, diákcsoportokat, baráti társaságokat. A hatalmas fenyőkkel határolt romantikus hangulatú kertje ideális helyszín, baráti összejövetelek, csoportépítő tréningek, családi ünnepségek, grillparty-k lebonyolítására is.


Sósréti Vendégház - Parád

Cím: 3240 Parád, Kristály út 23.
Link: sosretivendeghaz.hu
Telefon szám: +36-20-288-3935
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Perce Lóránt

A Sósréti Vendégház Parádon, Sósrétnek nevezett, csendes, nyugodt részén, a 24. sz. főútvonallal párhuzamos Kristály utcában található. Elhelyezkedésének köszönhetően Parádfürdő és Parád központja is néhány perces sétával, könnyedén elérhető. Vendégházunkat elsősorban max. 6-8 fős családoknak, baráti társaságoknak, csoportoknak ajánljuk. A 3 hálószoba, nappali, konyha, fürdő helységekből álló frissen felújított házunk 6 fő +2 fő kényelmes elhelyezésére nyújt lehetőséget. A jelenleg is kialakítás alatt álló kerthelyiségben lehetőség nyílik bográcsozásra, grillezésre, melyekhez minden szükséges eszköz rendelkezésre áll. Ha nincs gyakorlata elkészítésükben, lehetőséget biztosítunk Önöknek hogy Profi minőségben, tapasztalt szakács segítségével felejthetetlen élményben legyen részük. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Boróka Minihotel - Parád
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3244 Parádfürdő, Peres utca 18.
Link: www.borokahotel.hu
Telefon szám: +36-30-649-2700,+36-36-364-265
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Zana Zoltán

A Boróka Minihotel Parádfürdőn, télen-nyáron szeretettel várja kikapcsolódásra vágyó vendégeit, a Mátra északi oldalán a "nyugalom völgyében". A táj szépsége, sajátságos klímája, túrázási lehetőségek tárháza fogadja a környékre látogatókat. Hotelünk természetes adottságai mellett - a drinkbár, kávézó, (vezeték nélküli) ingyenes internet hozzáférés, amerikai biliárdasztal, darts, étkező, tágas terasz, saját kert, bográcsozási-grillezési- szalonnasütési lehetőség, gyermekjátszótér, kerékpár kölcsönzés - lehetővé teszik, hogy akár egyedül, vagy - családdal, társasággal, munkatársaival is egyaránt kellemesen tölthesse el a pihenésre szánt időt. Szobáink nemdohányzó típusúak, dohányozni a drinkbárban és az udvaron lehet. K&H és MKB SZÉP kártya elfogadóhely.


Tóth Vendégház   Info

Cím: 3240 Parád, Fehérkő u. 8.
Telefon szám: +36-30 383-3308
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tóth László

Külön lakrészben 3 szoba, fsz, WC, felszerelt konyhával. Kertben kiépített főzési lehetőség, kerti bútor használat. Zárt parkolási lehetőség. A szobákban kábel tv, rádió.


Óhuta nyaraló   Info

Cím: ParádÓhuta, Széchenyi utca 17
Telefon szám: +36-30 342 7337
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Nagy Hajnalka
Link: www.ohutanyaralo.atw.hu

Házunk Parádóhuta központjában, a Haranglábnál található. Egy 4-6 fős család, vagy baráti társaság számára nyújt kényelmes szállást. Két szobából, egy nappali-étkezőből, konyhából és fürdőszobából áll. A szobák 2 személyesek, és a nappaliban is 2 fő fér el. A konyha teljesen felszerelt, önellátásra alkalmas. A házhoz tartozik még 2 fedett terasz, amely jó vagy akár rossz idő esetén is kedvelt tartózkodási helye a háznak. A kertben tűzrakóhely és grillező is található. Az udvar több autó számára is parkolót biztosít. Igény esetén a ház télen is bérelhető. Fűtése kandallóval és elektromos norvég fűtőtestekkel történik. Háziállatot nem áll módunkban fogadni. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Parád
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3240 Parád
Telefon szám: +36-20 539 9995
Link: www.szeporszag.hu/Parád.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Parádon. Részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Római katolikus templom - Parád

Cím: Parád, Kossuth út 45.sz
Telefon szám: +36-36-364-297

Parád római katolikus templomát barokk stílusban 1768-ban építették. Hazánkban ez az egyetlen, amelyet Szent Ottília tiszteletére szentelték fel. A legendák szerint Ottília a III. században világtalannak született. Ezért gazdag szülei kitagadták, és dajkája nevelte fel. Amikor megismerkedett a kereszténységgel, vaksága elmúlt és szerzetes lett. A kicsi, barokk parádi templom tornyában három harang lakik. A délidőben megszólaló Szent Ottília-harangot Korents Márk öntötte Egerben, 1858-ban.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Európa Utazásinformációs Központ - Parád

Telefon szám: +36-30-9636-735
Fax szám: +36-36-545-239
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Teleki Sándor régió igazgató
Link: www.szeporszag.hu

Ha tetszik Önnek ez a turisztikai oldal és szeretné hirdetni szolgáltatását nemzetközi szinten, hívjon minket telefonon, írjon faxot vagy e-mailt és hamarosan felkeressük Önt ajánlatunkkal. Itt a lehetőség, hogy szélesítse vendégkörét. Tel: 30-9636-735
 veterán jármű találkozó
 

Egri Régijármű Találkozó és Túra

Cím: Parád Parádfürdő, Cifra Istálló szérűskert

Egri Régijármű Találkozó és Túra Parádfürdői állomása: 2009. szeptember 12. szombat 9 00 óra. Helyszín: CIFRA ISTÁLLÓ szérűskert, 110 különböző típusú 30 évnél idősebb jármű részvételével.

SoftWinner Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.