12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pörböly
www.porboly.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Sipos Lajos E-mail: porboly@tolna.net
 Telefon: +36-74/491-542 Fax: +36-74/491-542
csónakázás,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    kiemelt szolgáltató,    kisvasút, városnéző kisvonat,    lovaglás,    lovaskocsizás,    nemzeti park,    szálláshely,    templom,    vadászat,    vadászház

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Nyéki-Holt-Duna

Cím: Pörbőly, külterület
Link: www.ddnp.hu

A pörbölyi gátőrháznál kezdődik az egyik legsajátosabb gemenci tanösvény. Madármegfigyelő toronyból tekinthető meg a fokozottan védett Nyéki-Holt-Duna vízinövényekkel és náddal átszőtt világa. Megközelítés: erdei vasút, vasút, kerékpár, gyalog, autó, busz
 kiemelt szolgáltató
 

Pörbölyi Ökoturisztikai Központ

Cím: 7142 Pörböly, Bajai út 100.
Link: www.gemenczrt.hu
Telefon szám: +3674 491-483, +3630 243 4613
Fax szám: +36-74 591-029

Pörböly „Gemenc kapuja” - az ártéri erdő szélén, két régió határán fekszik. Közúton, vagy vasúton egyaránt jól elérhető, Bajától mindössze 7 km-re van. Innen indul az ártéri rengetegbe a közkedvelt Gemenci Erdei Vasút és itt található a Pörbölyi Ökoturisztikai Központ, melynek megújult objektumait 2007. tavaszán adták át a nagyközönségnek.
 kisvasút, városnéző kisvonat
Hangulatos kisvasút idézi elénk a múltat. Barangolása során gyönyörű tájakon keresztül vezeti utasainkat. Pihentető kirándulás az egész családnak, várjuk Önöket.
 

Gemencei Állami Erdei Vasutak

Cím: Pörböly
Link: www.gemenczrt.hu

A vasút pályája teljes hosszán a Duna-Dráva Nemzeti park részét képező Gemenci Tájvédelmi Körzetben halad, Pörböly állomást elhagyva mintegy 500 méter megtétele után a vasút belép a Gemenci erdőbe, és annak szebbnél szebb tájain halad végig.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner