12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pér
www.per.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Biliczki József E-mail: info@per.hu
 Telefon: +36-96 559-230 Fax: +36-96 559-239
emlékmű, műemlék, szobor,    horgászat, horgásztó,    imaház, kápolna,    mozi,    repülőtér,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Hősi emlékmű - Pér

Cím: Pér
Link: www.per.hu

A hősi emlékművet a két világháború és az 1956-os forradalom hősi halottainak emlékére emelték.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Péri Horgásztava

Cím: 9099 Pér Sörtérhatári-dülő
Link: www.perhorgaszto.atw.hu
Telefon szám: +36-30/665-14-12

Győrtől 10 km-re, a 81-es számú főútról a 72-es km táblánál letérve, a főútról 1 km-re, szeretettel várjuk Önöket egy 35 ha és egy 11 ha-os intenzíven telepített halastóra horgászni. Nyitvatartás minden nap 5-21 h-ig.Pénteken és szombaton éjszakai horgászat is.
 imaház, kápolna
 

Kálvária kápolna - Pér

Cím: Pér
Link: www.per.hu

A 19. század elejéig csak egyetlen fakereszt állt a dombon, ahol ma a kápolna található. A kálvária alapját 1844-ben fektették le, ekkor három fakeresztet állítottak a dombtetőre, melynek északi oldalán hét téglaépítményű, festett szentképpel ellátott keresztúti állomást helyeztek el.
 repülőtér
Felkészült fogadószemélyzet, technikai háttér, kedvező feltételek és kiegészítő komfort szolgáltatások segítik az érkezőket és indulókat. További információ itt:
 

Győr-Pér Repülőtér

Cím: 9099 Pér, Repülőtér
Link: www.gyor-perairport.hu
Telefon szám: +36-96/559-200
Fax szám: +36-96/559-202
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A P-Air Győr-Pér Repülőtér Fejlesztési Kft. 1994-ben jött létre. A társaság a Pér községben található, korábban honvédségi tulajdonú füves repülőtér hasznosítását és regionális/nemzetközi repülőtérré történő fejlesztését célozta meg.
 szálláshely
 

Motel Hummel

Cím: 9928 Pér, Fehérvári út
Link: www.hummelpanzio.hu
Telefon szám: +36-96-476-497
Fax szám: +36-96-559-036

Motelünk kiemelten frekventált helyen található Győrtől mindössze 10 percre, a 81 es út mellett az M1 es Bécs-Budapest autópálya lejárat közelében. A 20 szobás családias motel gyönyörű,parkosított környezetben helyezkedik el. Mind az átutazó mind a hosszabbtávon megszállni vágyók számára egyaránt biztosítja a nyugodt pihenést. K&H SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Római katolikus templom - Pér

Cím: 9099 Pér,
Link: www.per.hu

A település első, középkori temploma a török uralom alatt pusztult el a faluval együtt. 1735-ben Groll Adolf püspök építtetett új templomot a kor építészeti stílusában, a barokk stílusban kupolás téglaboltozattal, nyomott félkörívekkel. A templom eredetileg 19 m hosszú, 9 m széles és 8.5 m magas volt, a szentély 4.5 m széles, 7.90 m magas. A z oldalajtónál meglévő kő szenteltvíztartó a templom építésének idejéből való.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner