12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pécs
www.pecs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Péterffy Attila E-mail:
 Telefon: 0036-72 533-800 Fax: 0036-72 212-049
mulatság, fesztivál

 mulatság, fesztivál
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Pécsi Advent

Telefon szám: +36-72-513-080
Fax szám: +36-72-513-071
Cím: Pécs, Káptalan u. 6
Link: www.pphf.hu/plebania

         
         
Egyházmegyei Rendezvényszervező és Programiroda kerül megrendezésre a már hagyományos Pécsi Advent. Az előadások helye a Szent Péter és Szent Pál Bazilika. Délutánonként teaházi beszélgetéseket és kamarakoncerteket tartunk a Cutty Sark Teaházban. A téren hívogat a forralt bor és kürtős kalács illata. A Pécsi Advent ideje alatt ingyenesen látogatható a Bazilika, a Korsós és Péter-Pál sírkamra valamint a Dóm Múzeum. Keddtől szombatig idegenvezető kíséretében tekinthetik meg az említett helyszíneket. A számos zenei műsor mellett kiállítást szervezünk a Bazilika altemplomába, a Dóm Múzeumba és a Kocsis László terembe.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner