12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pásztori
www.pasztori.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: RONCS GÁBOR E-mail:
 Telefon: +36-96/536-014 Fax: +36-96/536-014
sétáló utca, városkép,    templom

 sétáló utca, városkép
 

Pásztori település

Cím: Pásztori
Link: www.pasztori.hu

Pásztori, a Rábaközi kistérség északkeleti részén fekvõ, kedvezõ természetföldrajzi adottságokkal rendelkezõ település. A közigazgatási területének nyugati részén található az egységes belterület. Pásztori, a Rábaköz déli részén, Csornától 9 km-re délre, a 86-os fõútvonalon lévõ Szilsárkánytól közúton 2 km-re fekszik. Tengerszint feletti magassága 119 m, területe 8,52 km2 lakóinak száma 425 fõ.
 templom
 

Római katolikus templom - Pásztori

Cím: Pásztori
Link: www.pasztori.hu

Az Alsó Pásztoriban lévõ templom a XVII. század végén épült késõ barokk stílusban és Szent Miklós védelmébe ajánlották. A templom belsejét az 1990-es években dr. Zádory Zoltán festõmûvész (Szilsárkány) neje Székely Emília közremûködésével átfestette, majd 2002-2003-as években külsõleg is felújításra került. A felújításhoz jelentős összeggel járult hozzá a helyi lakkosság illetve a falunkbol elszármazottak is.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner