12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sukoró
www.sukoro.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Mészárosné Hegyi Gyöngyi Éva E-mail: hivatal@sukoro.hu
 Telefon: +36-22-598-007 Fax: +36-22-475-521
arborétum

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Pákozd-Sukorói Arborétum

Telefon szám: +36-22-510 - 501
Fax szám: +36-22-327 - 525
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Nagy Sándor
Cím: Sukoró, külterület
Link: www.vadex.hu

         
         
A Szúnyog-szigeti hajóállomástól rövid sétával elérhető a Pákozd-sukorói Arborétum. Az ide látogatók nagyon gazdag növénygyűjteményben gyönyörködhetnek, és páratlan szépségével tárul eléjük a kilátóból a Velencei-tó vidéke. Mintegy 250-féle fa és cserje él ezen a területen. Az arborétum területén Tájmúzeum és Halászati kiállítás láogatható. A 96 hektáros területen csodálatos erdei környezetben játszva tanulhatnak a gyerekek. Az Arborétum hangulatos kis tavával, családi piknikek számára kialakított részekkel és a gyerekek számára épített hatalmas “élményvárral” várja a látogatókat.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner