12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pácin
www.pacin.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gégény Zsuzsanna E-mail: ph.pacin@t-online.hu
 Telefon: +36-47 542-000 Fax: +36-47 342-033
horgászat, horgásztó,    Ifjúsági szállás, tábor,    kastély, kúria,    múzeum,    programok, rendezvények,    templom,    uszoda, strand,    vár, várrom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Pácini Karcsa-holtág (horgászhely)

Telefon szám: +36-47 321-122
Cím: Pácin

Pácini Karcsa-holtág, Víz mérete: 38 ha Kezelő: ELZETT Certa HE
 Ifjúsági szállás, tábor
 

Gólyafészek gyermektábor

Telefon szám: +36-30 222 41 21
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Tibor
Link: pacinitabor.hu

A tábor 2002. nyarán nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyó vendégek előtt. Üzemeltetését családi vállalkozás keretében gyakorló pedagógusok végzik, akik a táborszervezésben is évtizedes gyakorlattal rendelkeznek.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Magóchy kastély - Pácin
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-47/322-351
Kapcsolattartó személy: Fehér József
Link: www.hermuz.hu
Cím: 3964 Pácin, Kastélykert

A kastély, ma mint múzeumépület Magyarország legnagyobb, egyedülálló reneszánsz kastélya. Mûemléki értékét ez adja. Története évszázadokra nyúlik vissza. a jelenleg is látható kastélyt 1560-1581 között építették. A hajdani fényében pompázó kastély egyik fõ nevezetessége a Bodrogköznek. Teljes képét adja a tájegység népmûvészetének, népi kultúrájának. Részletes leírás az ikonra kattintva olvasható.
 múzeum
 

Bodrogközi Kastélymúzeum (kastélyenteriőr)

Telefon szám: +36-47/322-351
Kapcsolattartó személy: Fehér József
Link: www.hermuz.hu
Cím: 3964, Pácin Kastélykert

Kastélyenteriőr tárgyai; bodrogközi népi kultúra (paraszti gazdálkodás, halászat, kismesterségek, lakáskultúra); Czinke Ferenc grafikái A múzeumépület Magyarország legnagyobb, egyedülálló reneszánsz kastélya. Műemléki értékét ez adja. Története évszázadokra nyúlik vissza. a jelenleg is látható kastélyt 1560-1581 között építették. A hajdani fényében pompázó kastély egyik fő nevezetessége a Bodrogköznek. Teljes képét adja a tájegység népművészetének, népi kultúrájának.
 programok, rendezvények
 

Bodrogközi Napok Pácin 2018

Telefon szám: +3647 542-000; +3647 542-038
Link: www.pacin.hu
Cím: 3964 Pácin, Rendezvény tér

2018. július 7-8-án kerül megrendezésre a Rendezvényterén a XXI. Bodrogközi Napok.
 templom
 

Jézus Szíve római katolikus templom Pácin

Link: www.magyartelepulesek.hu/pacin/index.html
Cím: Pácin

A templomépítés gondolatát 1927-ben vették fontolóra a hívek Zsihovics Ferenc plébánossal együtt. 1928. február 8-án egy küldöttség, templomépítési segély elnyerésért Budapestre megy a minisztériumba. 1928. február 15-én templomépítési bizottságot választanak. 1928. októberében elkezdik a fundamentum építését arra a helyre, melyet 1928. július 8-án jelöltek ki, majd 1930. június 29-én megtörténik az alapkőletétel. A templom felszentelését, bérmálással egybekötve, a bíboros hercegprímás végezte 1938. szeptember 25-én.


Református templom - Pácin

Link: www.magyartelepulesek.hu/pacin
Cím: Pácin

¨E templomnak fundamentoma letétetet MDCCCXX-dik esztendőben május 5-ikén és azon esztendőben november 26-ikán az Örökkévaló egy Igaz Istennek tiszteletére fel is szenteltetett.¨


Urunk Színeváltozása görög katolikus templom

Link: pacin.emecclesia.hu
Cím: Pácin

A templomot báró Sennyey Miklós építtette át a kastéllyal szemközti ún. „kiskastély”ban, magánkápolna céljára, amit 1922. december 6-án szenteltek fel. Ezt a pácini római és görög katolikusok közösen használták a mai római katolikus templom felépítését követően is egészen 1947-48 fordulójáig, míg a Pácini Görög Katolikus Egyházközség meg nem alakult, s a templom tulajdonába került.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Kacsa part

Link: www.pacin.hu
Cím: 3964 Pácin, külterület

A Karcsa tó a Bodrog egyik holtágából alakult ki. A tavacska határvíz, a túloldala már Szlovák terület. Kiválóan alkalmas fürdőzésre, csónakázásra, és horgászásra is. A kialakított fürdőhelyen a víz fokozatosan mélyül, akár kis gyermekek is megtalálhatják a szórakozásukat a part közelében. A talaj homokos, a mélyebb vizeket bólyákkal jelzik.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner