12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kőszeg
www.koszeg.hu
Örülök, a városom lakóival együtt, hogy kinyitotta az ország ékszerdobozát, és kíváncsi Kőszeg milyen kincseket rejt magában. Bízom abban, hogy nemsokára személyesen is meggyőződik, miért Kőszeg városa nyerte el első ízben Az év települése megtisztelő címet. Kívánom, hogy a város nevezetességeinek megismerését egy jó pohár kőszegi borral tegye még emlékezetesebbé! Huber László polgármester.
 Polgármester: Básthy Béla E-mail: jurisics@koszeg.hu
 Telefon: 0036-94 562-530 Fax: 0036-94 562-559
opera

 opera
Neves hazai és vendégművészek csodálatos hangulatot varázsolnak elénk. Kérje programfüzetünket! Erkel Ferenc: István király, Bánk bán, Hunyadi László, Bartók Béla: Kékszakállú herceg vára, Kacsóh Pongrác: János Vitéz, Kodály Zoltán: Háry János, Székely fonó, és más világhírű művek kiváló előadásban.
 

Ostrom Opera – Kőszeg 1532

Cím: 9730 Kőszeg, Jurisics-vár (Rajnis utca 9.)
Link: www.ostromnapok.hu

         
         
Szilágyi Miklós-Horváth György Tibor: Ostrom Opera – Kőszeg 1532. Augusztus 29-30. 20:30 óra (esőnap: Augusztus 31.) Kőszegi Várszínház - Nagyszínpad (Jurisics-vár - Kőszeg, Rajnis utca 9.) . A város történetének leghíresebb eseménye sok műnek volt már ihletője. Az opera a két vezér Jurisich és Ibrahim kapcsolatát állítja fókuszba. A váron kívül egy szép magyar rabszolga – Eszter - szerelméért is megküzdenek egymással…

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner