12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Olcsva
www.olcsva.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Borbás Judit E-mail: jegyzo@vasarosnameny.hu
 Telefon: +36-45 479-600 Fax: +36-45 479-600
horgászat, horgásztó,    templom,    védett ritkaság

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Holt-Kraszna Horgásztó

Cím: 4826 Olcsva,
Link: www.olcsva.hu

Holt-Kraszna Horgásztó. Településünk egyszerre biztosít terepet a nyíltvízi ill. a halastavi horgászatot kedvelőknek. Az Olcsva községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas a nyíltvizi horgászatra. A falu szívében található egy gazdagon és folyamatosan telepített halastó.
 templom
 

Református templom - Olcsva

Cím: 4826 Olcsva,

Olcsva református temploma.
 szálláshely
 

Szamos-Party Vendégház   Info

Cím: 4826 Olcsva, Kölcsey út 18/A
Telefon szám: +36-20 317-8448
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Farkas Vivien

Olcsván található a Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az intenzíven telepített Holt-Kraszna horgásztó közvetlen a Vendégház kertjében helyezkedik el. Az Olcsva községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a horgászat kedvelőinek. A Falusi Vendégház apartmanja egyszerre 10+2 személy számára képes kényelmet biztosítani. Bográcsozási, grillezési, kenuzási lehetőség, valamint asztalitenisz, kosárlabda, darts, tollaslabda, kondicionáló gépek is találhatóak vendégházunkban. A helyszínen ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre és 100 m-re egy buszmegálló is található, így akár tömegközlekedéssel is megközelíthető, a nagyjából 5 km-re található ˇberegi főváros" Vásárosnamény. Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Wellness Fürdőt,valamint az Atlantika -Vízividámparkot. Nem messze található a híres-nevezetes Tisza- parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-stranddal és szórakoztató központtal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. FIGYELEM! A Vendégház 1 éjszaka foglalása esetén, minimum 6fő/18000 Ft-tól foglalható. Lemondás, illetve meg nem jelenés esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner