12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyíregyháza
www.nyiregyhaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Kovács Ferenc E-mail: nyhjegyz@nyirhalo.hu
 Telefon: 0036-42-310-192 Fax: 0036-42-314-724
arborétum

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Nyíri Arborétum - Sóstóhegy

Telefon szám: +36-42-475-268
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Molnár Ibolya
Cím: Nyíregyháza, külterület
Link: www.arboretum.hu

         
         
Az arborétum Nyírpazony-Kabalás és Nyíregyháza-Sóstóhegy határán található. Főként kárpátmedencei növényfajok gyűjteménye. Alapítója és a tulajdonosa: Molnár Ibolya festőművész, tanár. E füvészkert létének legfőbb célja, természetelvű szemléletformálás. Azaz minden embernek örömöt, felüdülést nyújtson és mindemellett megismertesse az emberekkel a természet szépségét, védelmezze, óvja a növények, állatok életközösségét és fajgazdagságát, továbbá ápolja a hagyományokat, kultúrát, művészeteket. Az arborétummal kapcsolatos munkákat, az ottani programokat a „Nyíri Arborétumért, Természetért Kultúráért Egyesület” khe. segíti.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner