12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyírbátor
www.nyirbator.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Máté Antal E-mail: info@nyirbator.hu
 Telefon: +36-42-281-095 Fax: +36-42-281-311
állandó kiállítás,    egészség centrum,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    forrás,    gyógyfürdő,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    íjászat,    kastély, kúria,    kiemelt szolgáltató,    konferencia központ,    lovaglás,    mozi,    múzeum,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    színház,    templom,    történeti múzeum,    uszoda, strand,    utazási irodák, turistainformáció,    vadászat,    vadászház,    vár, várrom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Báthori Panoptikum Nyírbátor

Telefon szám: +36 42 254-105
Cím: 4300 Nyírbátor, Vár u. 1.
Link: www.bathorivarkastely.com

A magas művészi színvonalon kivitelezett Báthori Panoptikum, a Báthori család korát és az őket övező rejtélyeket is megjeleníti egy élethű tárlat formájában. A Báthoriakról szárnyra kelt legendákat, valamint az adott korszak jelentős történelmi eseményeit is bemutató - többek között a kenyérmezei csatát, a Bátori egyezményt, valamint Báthori Erzsébet misztikus történetét - 45 figurából álló, a londoni Madame Tussauds viasz alkotásaihoz hasonló történelmi tárlatot Megyeri János szobrász tervezte, illetve kivitelezte.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Harangtorony - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor, Báthori u. 24.
Link: www.nyirbator.hu

A késő reneszánsz fa harangtorony méretével és korával is kitűnik: a közel 30 méter magas, tölgyfa gerendákból ácsolt torony a mai Magyarország legnagyobb méretű fa haranglába, 1640 körül készült.


Kopjafák - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor, Papok kertje

Kopjafák - Nyírbátor


Világháborús Hősi Emlékmű - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor

Világháborús Hősi Emlékmű - Nyírbátor


Városháza - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor,
Link: www.nyirbator.hu

Városháza - Nyírbátor


A Takarékpénztár műemléképülete - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor

A Takarékpénztár műemléképülete - Nyírbátor
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Kakukk Étterem - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 21.
Telefon szám: +36-42-281-050,+3620 9793 064
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.kakukketterem.hu

A Védnöki táblával kitüntetett és több szakmai elismeréssel büszkélkedő Kakukk Étterem a Nyírség gasztronómiai központja. Az igényesen kialakított és berendezett Báthory család tűzzománc címerei által díszített termek 300 vendég kiszolgálását biztosítják. Nyitva: hétfő - vasárnap 11:30-22:00. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Nyírbátori Szénaréti-tó (horgászhely)

Cím: 4300 Nyírbátor, Iskola u. 25.
Kapcsolattartó személy: Sipos Ferenc elnök

Kezelő: "VASAS" Sport Horgász SE
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Báthori Várkastély és Panoptikum - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Vár utca 1.
Telefon szám: +36 42 254-105
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.bathorivarkastely.com

2006 szeptember 22-én került sor a megújúlt Báthori Várkastély ünnepélyes átadására. A település központjában, a református templom közelében állt a Báthori család fényűző kastélya, amelyet 1500 körül emeltettek, akkor, amikor a város a környék szellemi és gazdasági központja volt. Az U-alakú épületnek mára csak az egykori ebédlőszárnya maradt fenn, amelyet 1730 körül magtárrá alakítottak át, így hasznosították a későbbi évszázadokban. Az 1950-es években megkezdett régészeti kutatás akkor vett szerncsés fordulatot, amikor a város 700 millió forintot nyert arra a célra, hogy az egykori szárnyat "eredeti" formájában visszaállítsák.
 kiemelt szolgáltató
 

Hit és Egészség - kulturális projekt

Cím: 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 8-9.
Telefon szám: +36-42 510 580
Link: www.hitesegeszseg.hu
Fax szám: +36-42 510 588

Hit és Egészség” elnevezésű kulturális projekt. Mit is jelent a címben olvasható „hit” és az „egészség”? A Szabolcs megyei Nyírbátor Máriapóccsal összefogva elhatározta, hogy a hazai és külföldi turisták számára egyaránt csábító vallási turisztikai központot hoz létre.
 konferencia központ
Felkészült termek, célszerű kialakítások, modern technika és kiváló asszisztencia várja a tematikus rendezvények látogatóit. Komfort és kellemes környezet segíti a rendezvényt követő kikapcsolódást. Kérje részletes tájékoztatónkat itt.
 

Konferenciaközpont - Báthori Várkastély
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 4300 Nyírbátor, Vár utca 1.
Telefon szám: +36 42 254-105
Link: www.bathorivarkastely.com
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Bemutatom Önöknek Kelet-Magyarország egyik legimpozánsabb konferenciatermét. A vár méltó környezet egy szakmai konferencia, és kulturális rendezvény számára is. Az álom 2006. szeptemberére vált valóra a XV. század végén, a Báthori család által építetett étkezőpalota felújítása révén. A Báthori Várkastély tetőterében található exclusive, légkondicionált és a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt konferenciatermünk ideális helyszínt biztosít konferenciáknak, rendezvényeknek, üzleti megbeszéléseknek, továbbképzéseknek egyaránt.
 mozi
 

Mozi - Kulturális Központ Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 8-9.
Telefon szám: +36-42-510-580
Link: www.kulturaliskozpont.hu/mozi.html

Mozi - Kulturális Központ Nyírbátor, az aktuális moziműsor az ikonra kattintva olvasható.
 múzeum
 

Báthori István Múzeum - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor, Károlyi Mihály u.15.
Telefon szám: +36-42-281-760
Link: www.nyirbim.hu

A katolikus templomhoz simuló barokk kolostorépületben kapott helyet a Báthori István Múzeum, amelyet Dr. Szalontai Barnabás 1955-ben alapított. Tájmúzeumként őrzi a Nyírség, a Ligetalja népének közösségi emlékezetét. Nyitva tartás: Ápr. 1-szept. 30. K-V 10-18 óráig. Hétfőn zárva. Okt. 1-márc. 31. h-P 8-16. szombat, vasárnap zárva.
 szálláshely
 

Bástya Wellness Hotel - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Hunyadi u. 10.
Telefon szám: +36-42-281-657
Link: www.bastyawellnesshotel.eu
Fax szám: +36-42-510-407
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovács Diánna

Történelmi hangulatot idéző hotelünkben igényesen kialakított, légkondicionált szobákkal állunk vendégeink rendelkezésére, melyek mindegyike saját fürdőszobával, WI-FI-vel, szobaszéffel, kábel TV-vel és füstriasztóval felszereltek. Szobakínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra. Vendégeink kellemes tartózkodásáról 1- 2- 3- 4 ágyas és családi szobák, valamint egy 3 szobából és nagy nappaliból álló apartman rész gondoskodik. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Termál Apartman   Info

Cím: 4300 Nyírbátor, Fürdő u.
Telefon szám: +36-42 739-003
Link: www.termalapartman.eu
Fax szám: +36-42 510-407
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabolcsi Zoltánné

Egész évben szeretettel várjuk önt és kedves családját a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőtől mindössze 50 méterre található Termál Apartman és Kempingben. A fürdő bejárata egy kellemes rövid sétával elérhető, az apartmannal szemben pedig egy kedvelt horgásztó található. A különleges helyi klíma és a kristálytiszta levegő teszi még vonzóbbá és marasztalóbbá ezt az erdőkkel ölelt helyet. Az erdő illata, a madarak éneke egy picit elfeledteti a hétköznapokat, az állandó rohanást. A megnyugtató csend, a napfény játéka a faleveleken, az eső dallama, igazi pihenést kínál!
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor
Telefon szám: +36-20 539 99995
Link: www.szeporszag.hu/Nyírbátor.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Nyírbátoron. A részletes lista hamarosan az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Református templom - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Egyház u. 1.
Link: www.nyirbator.hu

Református templom - Nyírbátor. A mai református templomot - Johannes olasz mester remekét- családi kápolnának és temetkezési helynek szánták. Késő gótikus stílusban épített református templom legszebb hazai teremtemplomunk. A hálóboltozattal borított egyterű belsőt hatalmas, háromosztású, csúcsíves ablakok világítják meg.


Római katolikus templom - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Károlyi u. 19.
Link: www.nyirbator.hu

Római katolikus templom - Nyírbátor. Szent Ferenc illetve minorita templom. Az egykori ferencesek hagyományait folytató minorita templom 1492-ben már a város hitéletét szolgálta, ekkor temették ide a templomalapító vajdát. A XVI. század végén súlyosan megsérült, csak a XVIII. században, a visszatérő minoriták állítják helyre, megadva ma ismert gótikus barokk formáját.


Görög katolikus templom - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbáror, Bajcsy-Zs. u. 99.
Telefon szám: +36-42-283-970

Görög katolikus templom - Nyírbátor
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő - Nyírbátor

Cím: 4300 Nyírbátor, Fürdő u. 1.
Telefon szám: +36-42-510-480
Link: www.sarkanyfurdo.hu

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő - Nyírbátor. A strand minősített jódos-brómos gyógyvize mozgásszervi betegségekben szenvedőknek nyújt enyhülést. Nyitva tartás: minden nap 8:00-20:00 , úszóbérlettel: 5:30-20:00. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

FEDICS MIHÁLY Vadásztársaság - Nyírbátor

Cím: Nyírbátor, Árpád út 110.
Telefon szám: 0036/20-411-0323
Kapcsolattartó személy: Balla István

FEDICS MIHÁLY Vadásztársaság - Nyírbátor

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner