12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Noszvaj
www.noszvaj.hu
A csendes tiszta levegőjű Noszvaj és a vele összeépült Síkfőkút üdülő-kirándulóhely színvonalas panziókkal, turistaszállásokkal, falusi vendégfogadókkal és éttermekkel várják a pihenni vágyókat. A bor és gasztronómia jegyében rendezvényeket szerveznek, s a Gazdaház az itt található kemencék sütés-főzési bemutatók, kóstolók helyszíne.
 Polgármester: BÓTA GÉZA E-mail: hivatal@noszvaj.hu
 Telefon: +36-36-463-055 Fax: +36-36-463-055
állandó kiállítás,    borkóstoló,    csónakázás,    cukrászda,    egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    gasztronómiai különlegesség,    híres étterem,    imaház, kápolna,    kastély, kúria,    kiemelt szolgáltató,    konferencia központ,    látnivalók a környéken,    múzeum,    népi kézművesség,    növénykert, park,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    utazási irodák, turistainformáció

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Magyar hutaüveg kultúrtörténeti állandó kiállítás

Telefon szám: +36-20 9462-178
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Thummerer Éva
Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út 2/a.
Link: www.magtarfogado.hu

MAGTÁR - ÜVEGTÁR. Magyar hutaüveg kultúrtörténeti állandó kiállítás Noszvajon a Magtár fogadóban. Több, mint 1500 tételből álló magángyűjtemény a 18-20. századból. Nyitva tartás: hétfő - kedd zárva, szerda - szombat 10.00 - 17.00 óráig, vasárnap 10.00 - 15.00 óráig.


Gazdaház, tájház - Állandó kiállítás - Noszvaj

Telefon szám: +36-36-463-396
Kapcsolattartó személy: Csorba Erzsébet
Cím: 3325 Noszvaj, Deák Ferenc út 40.
Link: www.noszvaj.hu

A helyi paraszti építészet jellegzetességeit tükröző épület, mely helytörténeti jellegű kiállításnak ad otthont. A Gazdaház és udvara ad otthont a településen megrendezendő programok nagy részének. Ezen alkalmakkor a tájház két kemencéjében tájjellegű finomságok készülnek és az augusztus végi Szilva-nap alkalmával itt mutatjuk be a szilvalekvár főzés csínját-bínját is. Csoportok részére előzetes bejelentkezés alapján vállalunk kelt tésztából készült sütemények készítését. Látogatható: március 15-október 3., hétfő kivételével naponta: 15.00-18.00-ig, illetve csoportos foglalkozás esetén egyénileg.
 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Thummerer Pince - Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-36-463-269,+36-20-946-2178
Kapcsolattartó személy: Thummerer Éva
Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út 2101/3
Link: www.thummerer.hu
Fax szám: +36-36-463-269
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A 2011-es év Pincészete a Thummerer Pincészet az Egri Borvidéken elhelyezkedő, 80 hektár saját telepítésű szőlőterülettel rendelkező, 1984 óta borászattal foglalkozó családi vállalkozás. Kiváló fekvésű területekről, remek fajtákkal, visszafogott tőketerheléssel, világszínvonalú technológiával, gondos pincemunkával készülnek és érlelődnek a 4200 m2-es vulkanikus tufakőzetbe vájt kiegyenlített klímájú pincerendszerben a Thummerer borok. A termés az Áfrika, Vidra, Kőkötő, Mészhegy, Tekenőhát és Juszalagos dűlőkből kerül ki. A pincészet alapítója Thummerer Vilmos 1995-ben elnyerte az Év Bortermelője, és 2011-ben a Év Pincészete címet. Program: Pincelátogatás, kommentált borkóstolással.


Kónya Borház és Porta - Falusi élmény Noszvajon

Telefon szám: +36-30 313-8510
Kapcsolattartó személy: Kónya Attila
Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai úti pincesor
Link: www.konyaborhaz.hu

Kónya Borház és Porta - Falusi élmény Noszvajon Borkóstolás szervezése maximum 40 fő részére családi pincészetünkben. Kóstolja meg hagyományos eljárással készült, hordós érlelésű borainkat! A borok Noszvaj falu határában lévő ültetvényeken termelt szőlőkből készülnek hagyományos technológiával, kádon erjesztve, hordóban érlelve.
 csónakázás
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára.
 

Sikfőkúti-tó

Cím: 3325 Noszvaj-Síkfőkút

Síkfőkút és környéke az 1930-as évektől Eger város kedvelt kirándulóhelye volt, ebben az időben épült a turistaház is, melyet azóta már többször átépítettek, és ekkor alakították ki a felső tó jelenlegi formáját is. Napjainkban Noszvaj és Síkfőkút összeépült, több száz hétvégi és víkendház, valamint vállalati üdülők létesültek ezen a területen. A felső tó nyaranta csónakázásra, vízibiciklizésre, a tórét piknikezésre csábítja az ideérkezőket.
 egyedi ritkaság
 

Szilvanap 2016 - Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Gazdaház
Telefon szám: +3636 463-006; +3630 936-0171
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.noszvajirendezvenyek.hu

Szilvanap 2016. augusztus 27. 10.00 - 16.00 óráig a Gazdaházban. A világhíres noszvaji szilvalekvár készítésének praktikáit ismerhetik meg akik ellátogatnak hozzánk augusztus 27-én a Gazdaházunkba. Ezen kívül lesz kézműves foglalkozás, néptáncbemutató és táncház, kézműves vásár és az elmaradhatatlan kemencés sütemények!


Pinceházak, barlanglakások - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Külterület
Telefon szám: +36-30/399-4340
Link: www.pocem.hu

A XIX. század elejétől alakulhattak ki Noszvajon a barlang- és pincelakások. A Bükkalján, Egertől Miskolcig elhúzódó szakaszon a riolittufa adta a lehetőséget és a nagymértékű elszegényedés hozta létre ezeket.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Honalapítás, koronázás - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Imány-tető
Link: www.noszvaj.hu

A Honalapítás, koronázás emlékmű Sebestyén József noszvaji fafaragó mester alkotása.
 étterem
 

Rozmaring Vendéglő, Pizzéria és Fagyizó - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Síkfőkút út 32.
Link: www.rozmaringetterem.hu
Telefon szám: +36-36-463-465,+36-30-261-2817
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bujdosó István

Noszvajon a Síkfőkúti tónál található a Rozmaring Vendéglő, ahol 60 fős társaságot is el tudnak látni. Kellemes hely ez a tótól pár méterre baráti összejövetelek, névnapok, céges rendezvények lebonyolítására. Sokféle pizza, házias ételek, saját készítésű fagylaltok, csapolt sör és kávékülönlegességek várják a betérő vendégeket. Ingyenes internet hozzáférhetőség. Októbertől a nyitva tartásunk: Hétfő, kedd, szerda: zárva. A többi napon: 11:30 - 22:00 K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kurta Apartmanház - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth út 82.
Link: kurtaapartman.com
Telefon szám: +36-30-559-1914;+36-49-426-204
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Nagyné Szabó Tünde

Noszvajon a Kurta Apartmanház 4 apartmanból áll, melyek igényesen és ízlésesen berendezettek. Mindegyik apartmanhoz tartozik hálószoba TV-vel, jól felszerelt konyha és fürdőszoba. Továbbá egy tágas kert, melyben bográcsozó hely, grillező, kerti bútorok, hinta, homokozó és zárt parkoló szolgálják a vendégek kényelmét és kikapcsolódását. A meleg, otthonos falusi légkörrel rendelkező Kurta Apartman egész évben várja kedves vendégeit. OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Szalon Vendégház - Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth u. 30.
Telefon szám: 36-36-463-230,+36-30-5493-621
Kapcsolattartó személy: Sebestyén Vilmosné

Noszvajon a Szalon Vendégház a De La Motte kastély közelében van. A vendégház 4 szoba + nappali + konyha, 2 fürdőszoba, WC. A konyha teljes felszereltséggel van ellátva. Az udvaron kerti bútor, hintaágy, zárt parkolás, nyársalás, bográcsozás lehetséges. Az utca felé egy jól felszerelt különálló apartman lett kialakítva. Programajánlatunk: csónakázás, fürdés, lovaglás, horgászás, kirándulás a közelben. A gazdaház udvarán gyakran kóstolással egybekötött programok vannak. Egész évben nyitva.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Magtár Fogadó - Főzőiskola - Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai u. 2/a.
Telefon szám: +36-20-9462-178
Kapcsolattartó személy: Thummerer Éva
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.magtarfogado.hu

Noszvajon, Egertől 10 km-re és a 3-as számú főút szomolyai leágazásától 12 km-re, a Bogácsi termálfürdőtől 4 km-re, található a Magtár Fogadó, mely a XVIII. században, 1790-ben épült a Gróf Almási család pincészetének és magtárának. A Fogadó, mint étterem 24 főt befogadó napi menüvel rendelkező, asztalfoglalás alapján nyitva tartó étterem. Program ajánlatunk: Az újonnan nyílt fogadónkban főzőtanfolyamot indítunk Bucsek András mesterszakács vezetésével. A tanfolyam célja olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, amellyel az évszakoknak megfelelő alapanyagokból, praktikus és egészséges konyhatechnológia alkalmazásával mindennapi és alkalmi menüsorok otthon is elkészíthetők. A következő főzőiskola időpontja: 2017.02.12 - 14 a részletes program az (i) ikonra kattintva olvasható.
 imaház, kápolna
 

Noszvaji Engesztelő Kápolna

Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út 0214/18 hrsz.
Telefon szám: +36-36 563-320
Link: www.medicinliget.hu
Fax szám: +36-36 563-325

2015. június 4-én Noszvajon szentelték fel a Medicin-Liget Egészségmegőrző és Gondozó Alapítvány beruházásában elkészült kápolnát a gondozási központ területén. A kápolna építész tervezője: Varga Rita. Fotó: Szendi Lajos, szendifoto.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

de la Motte kastély - Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Dobó u. 10.
Telefon szám: +36-36 463-396
Link: www.noszvaj.hu

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a De la Motte-kastély 2016. április 1.-ig ZÁRVA tart. A de la Motte kastély a magyar kastélyépítés miniatűr remeke, késő barokk, copf stílusban épült 1774-78 között. Építtetője, Báró Szepessy Sámuel Később eladni kényszerült gróf Almásy Antal özvegyének, báró Vécsey Annának. A kastély közkeletű elnevezése az ő második házasságából származik: férje de la Motte ezredes Mária Terézia udvarából, neki tulajdonítják a kastély belső franciás díszítését és utalásait. Tervezője lehet Fellner Jakab vagy maga a kivitelező Povolni János. A falfestmények Kracker János Lukács és Zách János, Szikora György valamint Lieb Antal munkái.
 kiemelt szolgáltató
 

Pékség Kenyérzsák Kft. Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj. Kossuth Lajos út 29.
Telefon szám: +36-70 943-6083
Link: www.facebook.com/kenyerzsak
Kapcsolattartó személy: Fonyódi Krisztián

Nemrég nyílt Noszvajon a Kenyérzsák Pékség. Nyitva tartás: 7.00 - 11.00 óráig dálután 15:00 - 19.00 óráig.
 konferencia központ
Felkészült termek, célszerű kialakítások, modern technika és kiváló asszisztencia várja a tematikus rendezvények látogatóit. Komfort és kellemes környezet segíti a rendezvényt követő kikapcsolódást. Kérje részletes tájékoztatónkat itt.
 

Panoráma Hotel Konferencia Központ

Cím: 3325 Noszvaj, Dobó u. 10/A.
Telefon szám: +3636 555-466; +3670 607-6568
Link: www.panoramahotelnoszvaj.hu
Kapcsolattartó személy: Bottyán Beatrix
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Noszvajon a Panoráma Hotel kiváló terepként szolgál üzleti konferenciák, csapatépítő tréningek, vagy előadások lebonyolítására, melynek helyszínéül 100 fős, légkondicionált konferenciatermünk szolgál,amit minden olyan innovatív eszközzel felszereltünk, amire szükség lehet: CD lejátszó, faxkészülék, fénymásoló, Flipchart, internet kapcsolat, írásvetítő, számítógép, telefonkészülék, TV, vetítővászon, videó lejátszó. Vállaljuk céges és családi rendezvények teljes körű megszervezését, lebonyolítását, baráti társaságok és egyéni vendégek részére is! Kellő létszám és időintervallum mellett a teljes szálloda kibérelhető. Szállodánk vendégei részére őrzött, zárt parkoló van a szálloda udvarán! K&H, MKB és OTP Szép Kártya elfogadóhely.
 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Fafaragás, Sebestyén József fafaragó mester

Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth út 51.
Telefon szám: 0036-36-463-174
Kapcsolattartó személy: Sebestyén József

A Noszvajra települt Sebestyén József, fafaragó mester azon szerencsések közé tartozik, akinek a hobbyja egyben a munkája is. A faluban található kopjafák, emlékoszlopok, székely kapuk, a katolikus kápolna belső berendezése, az óvoda játszótere az ő keze munkája. A mester kül-, és beltéri famunkák készítését vállalja. Hitvallása: "Szent feladatunk tehát nemzeti hagyományaink őrzése, gazdagabbá tétele"


Kovácsolás Antik Anti - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth L. u. 72.
Telefon szám: 0036-36-463-533
Kapcsolattartó személy: Antik Anti
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.antikanti.hu

Antik Anti az Észtországból Noszvajra települt fiatal kovács munkájába betekintést nyerhetnek az érdeklődők. Előzetesen telefonon egyeztethetik a látogatás időpontját.
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

de la Motte-kastély parkja

Cím: 3325 Noszvaj, Dobó u. 10.
Link: www.noszvaj.hu

A de la Motte kastély a magyar kastélyépítés miniatűr remeke, késő barokk, copf stílusban épült 1774-78 között. Védett műemlék mintaszerűen rekonstruálva. A kastélyt nagy kiterjedésű park úgy nevezett angol kert övezi. Sajnos a kastély parkja egyenlőre nem látogatható.
 programok, rendezvények
 

Noszvaji rendezvények 2017-ben

Cím: 3325 Noszvaj
Link: www.noszvajirendezvenyek.hu
Telefon szám: +36-36-463-396

Noszvaji rendezvények a 2017. évben. Településünk egész évben változatos programokat kínál az idelátogató turistáknak és a helyi lakosoknak.


Téli borvacsora Noszvajon a Thummerer pincében

Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai úti pincesor
Link: www.thummerer.hu
Telefon szám: +36-20 9462-178
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Thummerer Éva
Mikortól: 2017-02-18
Meddig: 2017-02-18

Téli borvacsora Noszvajon a Thummerer pincében 2017. február 18-án 18 órakor. A menü: Waldorf saláta szarvas sonkával, hozzá Egri Csillagok 2015. Gyöngytyúk 3 felvonásban, hozzá Egri Csillag Grand Superior 2013. Füstölt kacsacomb zöldséges hegyi lencsével, hozzá Chardonnay battonage 2015. Lassan sült érlelt marha hátszín, hozzá Cabernet sauvignon Superior Válogatás 2015. Birsalmás ricotta torta, hozzá Muskotály 2016. Thummerer törkölypálinka. Az étleket Bucsek András és csapata készíti. A borvacsora ára: 12.000 Ft/fő.


Szerelem-hétvége Noszvajon

Cím: 3325 Noszvaj, több helyszínen
Link: www.noszvajirendezvenyek.hu
Telefon szám: +36-36 463-006
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Mikortól: 2017-02-10
Meddig: 2017-02-12

Ha szeretnéd meglepni és kényeztetni a párodat, de nem sablonos programot keresel, akkor nálunk jó helyen jársz! Ez a hétvége tényleg a szerelemről szól, amikor az együtt töltött idő alatt még jobban megismerhetitek egymást, szorosabbra fűzhetitek a köztetek lévő kapcsot és nem mellesleg nagyon jól szórakozhattok, miközben kiváló ízeket is kóstolhattok. A program bár évről -évre megújul, de a közkedvelt elemei nem hiányozhatnak. Így hát sok szeretettel várunk minden érdeklődő szerelmespárt Noszvajon a Szerelemhétvégén 2017.02.10 és 12 között!
 sétáló utca, városkép
 

Általános iskola - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Kossuth út 12.
Link: figedy.hu
Telefon szám: +36-36-463-099

Figedi János Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény épülete.


Síkfőkúti ősz

Cím: 3325 Noszvaj - Síkfőkút
Link: www.szeporszag.hu/Noszvaj.telepules

A természet színpompás színei is várják Noszvajra.


Síkfőkút tél Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj - Síkfőkút
Link: www.szeporszag.hu/Noszvaj.telepules
Telefon szám: +36-30-963-6735
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Téli képek Noszvaj - Síkfőkút.
 szálláshely
 

Tornácos vendégház Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Deák Ferenc út 25.
Telefon szám: +36-20 9462-178
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Thummerer Éva és Bucsek András

Megnyílt Noszvaj legújabb vendégháza a Tornácos vendégház. A.apartman: 1 hálószoba + nappali, fürdőszoba ( 2+2 fő részére), B.apartman: 1 hálószoba, fürdőszoba (2 fő részére), Közös konyha. Szauna terem: szauna, infraszauna, zuhanyzóval. Apartman ár: 25.000.-/éj , (reggeli bekészítéssel) + 320.-/fő/éj IFA. Pótágy : 6000.-/fő. /Magtáras svédasztalos reggelivel + 1500.-/fő/. A szobák 15 órától foglalhatók el, kijelentkezés 11 óráig. Szeretettel várjuk: Thummerer Éva és Bucsek András tulajdonosok.


Magtár Fogadó - Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út 2/a
Telefon szám: +36-20 9462-178
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Thummerer Éva
Link: www.magtarfogado.hu

Noszvaj központjához közel, a de la Motte kastély szomszédságában, falusi környezetben fekszik a Magtár Fogadó. Az 1780-as években épült egykori magtár és présház 3 szintes műemlék épületében a régi hangulatot és kialakítást megőrizve falusi szálláshely, étterem és borozó működik. Aktuális ajánlatunk: Valentin hétvége 2017. A részletek az (i) ikonra kattintva olvashatók.


Panoráma Wellness Apartman Hotel

Cím: 3325 Noszvaj, Dobó u. 10/A.
Telefon szám: +3636 555-466; +3670 607-6568
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bottyán Beatrix
Link: www.panoramahotelnoszvaj.hu

Eger városától 12 km-re a Bükki Nemzeti Park déli határán Noszvajon található a Panoráma Hotel. Wellness szállodánk számos szolgáltatással rendelkezik, valamint konferenciák és nagyobb rendezvények lebonyolítására is lehetőséget kínál. Egy karnyújtásnyira található a patinás XVIII. században épült De La Motte kastély, mely kedvelt látogatóhelye az erre járóknak, valamint Noszvajról egyszerűen megközelíthetőek a környező települések: a történelmi Eger, a termálvízben gazdag Bogács, a hegyekkel koszorúzott Síkfőkút és a festői szépségű Egerszalók is. Kellő létszám és időintervallum mellett a teljes szálloda kibérelhető. Szállodánk vendégei részére őrzött, zárt parkoló van a szálloda udvarán! Felnőtteknek, gyermekeknek ideális hely a kikapcsolódásra. K&H, MKB és OTP Szép Kártya elfogadóhely.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Noszvaj
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3325 Noszvaj
Link: www.szeporszag.hu/Noszvaj.telepules

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Noszvajon. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 templom
 

Szent Anna kápolna - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Dobó u. 1.
Telefon szám: +36-49 426-293

Noszvaj római katolikus Szent Anna kápolnája.


Református templom - Noszvaj

Cím: 3325 Noszvaj, Deák F. u. 1.
Telefon szám: +36-36 463-036
Link: www.tirek.hu/lap/refgynoszvaj

Noszvaj hajdani Árpád-kori temploma 1928-ban sajnos lebontásra került, ekkor épült a jelenleg is álló templom, melynek oldalbejáratánál egy falszakasz, szépen faragott gótikus nyílással idézi az elbontott Árpád-kori templom szépségét. A művészettörténeti ritkaságnak számító festett, fakazettás mennyezete Egerben, a Vármúzeum Gótikus Palotájában tekinthető meg. A mennyezetképek legjellegzetesebb darabjainak másolatai Noszvajon is megtekinthetők. Istentiszteletek: minden vasárnap 10.30 és 14.30 órakor

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.