12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tata
www.tata.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: MICHL JÓZSEF E-mail: ph@tata.hu
 Telefon: +36-34-588-600 Fax: +36-34-586-480
lovaglás

 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Nemzeti Ménes Kft. - Tata

Telefon szám: +36-34-589 525
Cím: 2890 Tata, Dióspuszta
Link: www.babolnamenes.hu

         
Lovagolni vágyó vendégeinket is örömmel fogadjuk a Ménesbirtokon! Lovasturisztikai kínálatunk a kezdő lovastól a tapasztalt lovasig mindenki számára tudásszintnek megfelelő programot nyújt. A már tapasztalt lovasok számára feledhetetlen élményt biztosítanak a város körül elhelyezkedő mezős, erdős-fás területek, valamint vízpartok mellett található lovas útvonalak. Aki még nem próbálta a lovaglást, de szeretné megtapasztalni, vagy aki még nem ül elég biztosan a nyeregben, ahhoz, hogy kimenjen a terepre a lóval, számukra ajánljuk lovasoktatóinkat, akik a fedeles lovardában segítenek magas szinten elsajátítani a helyes lovaglás fortélyait.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner