12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nemespátró
www.nemespatro.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gilicze Sándor E-mail: nemespatro@gmail.com
 Telefon: +36-93-577-002 Fax: +36-93/377-005
falusi turizmus,    szálláshely,    templom

 templom
 

Evangélikus templom - Nemespátró

Kapcsolattartó személy: Deme Dávid
Cím: 8856 Nemespátró,

Nemespátró evangélikus temploma egy magas dombon épült 1868-ban, előtte gyönyörű hársfák állnak, melyeket a Millennium alkalmával ültettek 1896-ban.
 szálláshely
 

Nemespátrói Vendégház   Info

Kapcsolattartó személy: Dömötörfy József
Cím: Nemespátró, Petőfi u. 4.
Telefon szám: +36-20-934-3728
Fax szám: +36-1-3883-895
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Nemespátrón a Petőfi u. 4. szám alatt korszerűen kialakított házban kínálunk 4 db, 2-3 ágyas, igényes berendezésű szobákban pihenési lehetőséget. Vendégházunk a község központjában lévő dombon lévő családi házban külön bejáratú szobák és közös társalgó biztosítja a kényelmüket, ahonnan megfelelő idő esetén a szomszédos Horvátországban lévő Varazsdi hegyek is láthatók. A környékre a Duna Dráva Nemzeti park, Gyékényesi Kavicsbánya tavakból kialakított üdülő és fürdőhely, és a Somogy Zala megye határán lévő kiterjedt erdőségekbe nyílik remek kirándulási lehetőség. A Zalakorosi fürdőhely mindössze 20-30 perces autóúttal megközelíthető. Reményeink szerint, mindez biztosítja vendégeink számára a kellemes pihenéshez, felfrissüléshez, regenerálódáshoz szükséges szép környezetet. Vendégházunkban rendszeres étkezést ugyan nem tudunk biztosítani, de az épületben kialakított és jól felszerelt konyhában az ételek elkészítésére, melegítésére van lehetőség.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner