12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nemespátró
www.nemespatro.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gilicze Sándor E-mail: nemespatro@gmail.com
 Telefon: +36-93-577-002 Fax: +36-93/377-005
falusi turizmus,    szálláshely,    templom

 templom
 

Evangélikus templom - Nemespátró

Kapcsolattartó személy: Deme Dávid
Cím: 8856 Nemespátró,

Nemespátró evangélikus temploma egy magas dombon épült 1868-ban, előtte gyönyörű hársfák állnak, melyeket a Millennium alkalmával ültettek 1896-ban.
 szálláshely
 

Nemespátrói Vendégház   Info

Kapcsolattartó személy: Dömötörfy József
Cím: Nemespátró, Petőfi u. 4.
Telefon szám: +36-20-934-3728
Fax szám: +36-1-3883-895
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Nemespátrón a Petőfi u. 4. szám alatt korszerűen kialakított házban kínálunk 4 db, 2-3 ágyas, igényes berendezésű szobákban pihenési lehetőséget. Vendégházunk a község központjában lévő dombon lévő családi házban külön bejáratú szobák és közös társalgó biztosítja a kényelmüket, ahonnan megfelelő idő esetén a szomszédos Horvátországban lévő Varazsdi hegyek is láthatók. A környékre a Duna Dráva Nemzeti park, Gyékényesi Kavicsbánya tavakból kialakított üdülő és fürdőhely, és a Somogy Zala megye határán lévő kiterjedt erdőségekbe nyílik remek kirándulási lehetőség. A Zalakorosi fürdőhely mindössze 20-30 perces autóúttal megközelíthető. Reményeink szerint, mindez biztosítja vendégeink számára a kellemes pihenéshez, felfrissüléshez, regenerálódáshoz szükséges szép környezetet. Vendégházunkban rendszeres étkezést ugyan nem tudunk biztosítani, de az épületben kialakított és jól felszerelt konyhában az ételek elkészítésére, melegítésére van lehetőség.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.