12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagytótfalu
www.nagytotfalu.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Raposa Attila E-mail: polgarmester@nagytotfalu.hu
 Telefon: +36-72-716-122 Fax:  
állatsimogató,    bio termékek,    borkóstoló,    borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    Ifjúsági szállás, tábor,    kézműves tábor,    klub, egyesület,    lovaglás,    lovaskocsizás,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    programok, rendezvények,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Gábor Ranch

Telefon szám: +36-72-351-007,+36-30-663-0448
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7800 Nagytótfalu, Kossuth L. u. 59.
Link: www.gaborlovastanya.hu

Vendégházunkat elsõsorban a természetjárást, a vidékkel való ismerkedést, a túrázást, egyéb kötetlen programokat előnyben részesítő vendégeink számára ajánljuk. Remek hely a Siklós –Villány közti az egész évben folyamatosan nyitva tartó NAGYTÓTFALUSI PARASZTPARADICSOM.
 klub, egyesület
 

Villány-Siklósi Borút Egyesület

Telefon szám: +36-72-492-242
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7773 Villány, Deák F. u. 22.
Link: www.borut.hu
Fax szám: +36-72-492-181

Induljon felfedezésre, barangoljon a vidéken! Ízlelje meg csodálatos vidékünk jellegzetes borait, étkeit és élvezze a pincegazdák és a helyi lakosság vendégszeretetét! S ha megfáradt, térjen be egy pohár mélyvörös színű Kékoportóra, tüzes Olaszrizlingre vagy fűszeres illatú Traminire, falatozzon finom sajtokat, füstölt sonkát, stifoldert. Érezze jól magát vidékünkön!
 múzeum
 

Iskolatörténeti gyűjtemény - Nagytótfalu

Telefon szám: +36-72-351-165
Cím: 7800 Nagytótfalu, Kossuth Lajos utca 36.

A Nagytótfalui Iskolamúzeum 1988. szeptember 9-én nyílt meg - másfél évtizedes, kitartó kutató- és néprajzi gyűjtőmunka eredményeképpen. A volt káplán-szobában, 16 nm2-en, bemutató jelleggel kiállított, a Magyar Állam tulajdonát képező 52 db műtárgy tekinthető meg.
 templom
 

Református templom - Nagytótfalu

Cím: Nagytótfalu
Link: www.nagytotfalu.hu

Nagytótfalu műemlék református temploma az 1782-1786 között épült, orgonáját a híres pécsi Angster gyár készítette.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner