12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagypall
www.nagypall.helyinfo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: GRÁTZ ERIKA E-mail: nagypall@t-online.hu
 Telefon: +36-72/565-001 Fax: +36-72/466-752
étterem,    falusi turizmus,    fazekasság,    fogorvosok,    forrás,    galéria,    híres személy,    klub, egyesület,    múzeum,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Hársfa Vendégház - Nagypall

Telefon szám: +36-72 466-735; +3620-510-2511
Fax szám: +36-72/ 466-735
Cím: 7731 Nagypall, Szabadság u. 39.
Link: www.harsfavendeghaz.hu

Nagypallon ebben a csendes baranyai kis faluban várjuk szeretettel vendégeinket a Hársfa Vendégházba. Vendégházunkban a szobák száma 7. Ezek közül kettő kétágyas (franciaággyal), a többi 1 ágyas, de természetesen pótágyra is van lehetőség.


Rózsalugas vendégház - Nagypall

Telefon szám: +36-72/ 466-713
Cím: 7731 Nagypall, Petőfi S. u. 19.
Link: www.nagypall.helyinfo.hu
Kapcsolattartó személy: Bérces Attiláné

A település egyik kis utcácskájában található házunk, ahová várjuk kedves vendégeinket. A kényelmes ház mellett egy fákkal teleültetett udvaron található a vendégek kedvence a ma is működő kemence (ahol nagyon finom kuglófot sütünk kérésre) és nagy beszélgetések színhelye a filagória. Kellemes környezetbe egy kiadós beszélgetésre várjuk kedves vendégeinket.


Muskátli vendégház - Nagypall

Telefon szám: +36-30/ 375-57-88
Cím: 7731 Nagypall, Szabadság u. 20/a
Link: www.nagypall.helyinfo.hu
Kapcsolattartó személy: Grátz Erika

Hangulatos vendégházzá alakított valamikori présház várja a betérőket. A különálló házban szomszédoktól „távol” mindenki kipihenheti hétköznapi fáradalmait a kellemes környezetben. A nagy zárt udvar a leghangulatosabb piknikek megrendezésére alkalmas. Töltse el itt a hétvégéit.


Mária vendégház - Nagypall

Telefon szám: +36-72/ 466-722
Cím: 7731 Nagypall, Petőfi S. u. 5/a.
Link: www.nagypall.helyinfo.hu
Kapcsolattartó személy: Dobszai Józsefné

A hangulatos különálló kisházban szomszédoktól „távol” mindenki kipihenheti hétköznapi fáradalmait a kellemes környezetben. Az épület földszintjén egy nappali, az emeleten egy szoba várja a kedves vendégeket. Ideális kiinduló és „alaptábor” kisebb-nagyobb kerékpár túráknak a Geresdi dombság és a Mecsek megismerésére.
 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Nagypall Pince Galéria

Cím: 7731 Nagypall, Szabadság u. 38/b.
Link: www.pincegaleria.hu
Kapcsolattartó személy: Eddy Smid és Frouke Schouwstra.
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Nagypall Pince Galériában Eddy Smid hollan fotográfus munkájából látható kiállítás.
 híres személy
 

Sebes Schóbert József
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: Nagypall

 
Sebes Schóbert József jezsuita Kína-kutató 1915. augusztus 18-án született Nagypall-on és 1990. március 16-án halt meg Rómában 75 éves korában.
 múzeum
 

Falumúzeum - Nagypall

Cím: Nagypall, Szabadság u. 37.
Telefon szám: +36-72-466-367
Kapcsolattartó személy: Rózsa Sándorné
Link: www.nagypall.helyinfo.hu

A Falumúzeum a lakosság adományaiból jött létre, s a múlt században illetve a század elején élt emberek használati tárgyainak állít emléket. Régi Mesterségeket Felelevenítő Egyesület műhelye. Itt kapott helyet a falu híres szülöttjének Sebes Schóbert József jezsuita Kína-kutató tanárnak személyes tárgyai is.
 templom
 

Református templom - Nagypall

Cím: 7731 Nagypall, Petőfi Sándor u.
Link: www.nagypall.helyinfo.hu

Református Templom Istentisztelet a hónap második és negyedik vasárnapján du. 2 óra. Igét hirdet Györfi Bálint lelkész. A gyülekezet a Zengővárkonyi Református Egyházközösség Társgyülekezete.


Római katolikus templom Nagypall

Cím: 7731 Nagypall,
Link: www.nagypall.helyinfo.hu

Római Katolikus Templom Szentmise minden páratlan héten reggel 8 óra. Szentmisét tart: Antal Géza címzetes apát és ker. esperes. Nagypall nem önálló plébánia, hanem Pécsvárad filiája.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner