12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagymányok
www.nagymanyok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KARL BÉLA E-mail: polghiv@nagymanyok.hu
 Telefon: 0036-74-558-040 Fax: 0036-74-558-043
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    internet,    lovaglás,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    templom,    wellness központ

 internet
 

Teleház, könyvtár - Nagymányok

Telefon szám: 0036-74-458-622
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hoffmann Antalné
Cím: 7355 Nagymányok, Táncsics u. 2.
Link: www.nagymanyok.hu

Teleház, könyvtár Nagymányok. A Teleház az Ön irodája is, ahol kényelmesen fotelból intézheti ügyeit. Keressen bennünket és vegye igénybe szolgáltatásainkat!
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Double Q Ranch - Nagymányok

Cím: Nagymányok
Link: www.nagymanyok.hu

Double Q Ranch - Nagymányok
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Nagymányok

Cím: Nagymányok, Vörösmarty u. 24.
Link: www.nagymanyok.hu
Telefon szám: +36-74 459-411;+36-20 250 8485
Kapcsolattartó személy: Hadikfalvi Istvánné, Stallenberger József

A nagymányoki tájház épületét az 1890-es évek végén Stenger József építette, a hagyományos sváb stílusjegyekben. A nagymányoki németség tárgyi emlékeit, lakását, használati tárgyait bemutató kiállításra négy helyiség áll rendelkezésre. A bemutatott anyagok többsége a 20. század első felének német nemzetiségű paraszti lakosságának életkörülményeit reprezentálja. Az épülethez tartozó présház és fészer a látogatók kiszolgálásához szükséges közösségi tereket biztosítja. A tájház előzetes telefonegyeztetés alapján látogatható.
 templom
 

Evangélikus templom Nagymányok

Cím: 7355 Nagymányok, Malom u. 80.
Link: www.nagymanyok.hu

Nagymányokon 1992-ben megkezdődtek az evangélikus templom építkezési munkálatai. Segítséget nyújtottak a szomszédos felekezetek, de anyagi támogatás érkezett a Déli Egyházterület Püspöki Hivatalától is. 1993-ban már kész volt a tetőszerkezet, csak a harangtorony hiányzott a haranggal. Az utolsó adomány egy düledező templom (Zsibrik) megmentett harangja volt. A felszentelésre 1994. április 16-án került sor a gyülekezet nagy örömére.


Római katolikus templom - Nagymányok

Cím: 7355 Nagymányok, Táncsics u. 7.
Link: www.nagymanyok.hu
Telefon szám: +36-74 458-255

Nagymányokon a német telepesek 1781-ben kezdtek hozzá az új katolikus templom építéséhez, mely 1783-ban (Szent Mihály ünnepén) került felszentelésre. A templom tiszta barokk stílusban épült, és valamennyi berendezési tárgyára is jellemző a kor stílusa.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner