12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagykarácsony
www.nagykaracsony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Scheier Zsolt E-mail: polgarmesteri.hivatal@nagykaracsony.hu
 Telefon: +36-25 507-250 Fax: +36-25 507-250
egyedi ritkaság,    kiemelt szolgáltató,    programok, rendezvények,    templom

 egyedi ritkaság
 

Ünnepi bélyegzés

Cím: 2425 Nagykarácsony,
Link: www.nagykaracsony.hu

A Magyar Posta 1989-ben bevezette az ünnepi bélyegzést, Advent első vasárnapján megnyitják a Szeretet Postát. A Magyar Posta minden karácsonyi ünnep előtt – az ország minden részéből érkező – postai képeslapot különleges (alkalmi) postai bélyegző lenyomattal lát el az ideiglenesen működő postahivatali részlegben.
 kiemelt szolgáltató
 

Mikulásház

Cím: 2425 Nagykarácsony, Petőfi út 14.
Link: www.mikulasfalva.com
Telefon szám: +36-20 3626 356
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A nagykarácsonyi Mikulásház 1995-ben nyitotta meg kapuját, és bár a Mikulás többször új otthonba költözött, az intézmény azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A kezdeményezés előtörténetéhez tartozik, hogy a Magyar Posta 1994-ben alkotópályázatot hirdetett általános iskolásoknak Tervezz karácsonyi bélyeget! Címmel: a nyertesek jutalma a díjak mellett nagykarácsonyi táborozás volt a következő esztendőben. A nyári Mikulás-tábor - nem tévesztendő össze a máshol, máskor roppant elterjedt nyárimikulás-táborral - során, a településsel való ismerkedés, kézműveskedés napjaiban vetődött fel az ötlet: mi lenne, ha Nagykarácsonyban lakna a magyar Mikulás.
 programok, rendezvények
 

Nagykarácsony a magyar Betlehem

Cím: 2425 Nagykarácsony, Petőfi út 14.
Link: www.nagykaracsony.com

NAGYKARÁCSONY A MAGYAR BETLEHEM. Az idei ünnepi hetek „háromkirályok” jegyében telnek és az első napkeleti bölcs már meg is érkezett! Tevéje megtekinthető és a bátor gyermekek veszély nélkül meg is simogathatják!A Betlehem és a Templom felkeresése továbbra is INGYENES! Ünnepélyes megnyitó 2009. november 29.
 templom
 

Római Katolikus templom - Nagykarácsony

Cím: 2425 Nagykarácsony,
Link: www.nagykaracsony.hu

A szállásokon élő pásztorok számára óriási megbecsülést jelentett, hogy 1936-ban Pázmándi István építész tervei alapján templom épülhetett Karácsonyszálláson. A templomot Magyarok Nagyasszonya tiszteletére október 8-án szentelték fel. Oltárképét Takács István festőművész készítette el.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner