12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagyberény
www.falvak.hu/nagybereny
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tóth András Károly E-mail: nagybereny@somogy.hu
 Telefon: +36-84-382-531 Fax: 36-84-382-532
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    gyógyfürdő,    híres étterem,    híres személy,    múzeum,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Fűzfa Panzió és Csárda

Telefon szám: +36-(84) 582-922
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8656 Nagyberény, Szabadság u. 44/A
Link: www.fuzfapanzio.hu

A Fűzfa Panzió elkényezteti Önt tradicionális boraival, kitűnő konyhájával. Kedves vendégeink rendelkezésére áll 6 otthonosan berendezett szoba és egy nyári üzemelésű vendégház, amely 12 fő elhelyezésére is alkalmas. Az Oázis termálfürdő 15 percnyi gyaloglásra található, ahol egész éven át lehetőség nyílik két medencében a fürdőzésre és élvezhetik az 58 C-os természetes forrás gyógyító erejét. A 2010-es nyártól halastó is várja a horgászat szerelmeseit.
 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Oázis Fürdő - Nagyberény

Cím: Nagyberény, József Attila u. 9.
Link: www.thermaltours.hu

Varázslatos vidéken, a Balatontól sem messze fürdőzhetnek nyugodt, családias hangulatban, akik Nagyberénybe látogatnak. A három nyitott medencékkel rendelkező fürdő vize hatásosan alkalmazható mozgásszervi problémák, nőgyógyászati és urológiai betegségek, bőrgyógyászati elváltozások gyógyítására, valamint baleseti sérülések és ortopédiai műtétek utókezelésére. Forrás és kép: www.thermaltours.hu
 templom
 

Római katolikus templom -Nagyberény

Cím: Nagyberény,

Nagyberény római katolikus temploma.


Református templom - Nagyberény

Cím: Nagyberény,

Nagyberény református temploma.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner