12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Miklósi
www.miklosi.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KRISTÓF GYÖRGYI E-mail: miklosi@enternet.hu
 Telefon: +36-84-585-011 Fax: +36-84-585-010
növénykert, park

 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

Nagy Tímea szabadidőpark - Miklósi

Cím: 8669 Miklósi,
Link: www.miklosi.hu

         
Valószínűleg nem sok sportoló van, akiről már akkor parkot neveznek el, amikor még aktívan sportol. A Miklósi közepén fekvő szabadidőpark olimpiai bajnok vívónőnkről, Nagy Tímeáról kapta a nevét. A történet úgy kezdődött, hogy a miklósi asszonyok jelentkeztek Rókusfalvy Pál Hovatovább című televíziós vetélkedőjébe, ahol Nagy Tímea lett a csapat segítője. A játékot megnyerték, s a főnyereményből a falu egy parkot épített, amit köszönetül a vívónőről neveztek el. A dísztó köré padokat és kandelábereket állítottak. A park többi részében pedig egy focipálya, valamint játszótér szolgálja a kikapcsolódást.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner