12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nádudvar
www.nadudvar.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Maczik Erika E-mail: nadudvar@nadudvar.hu
 Telefon: +36 54 480-420 Fax: +36 54 480-256
kiemelt szolgáltató

 kiemelt szolgáltató
 

Nagisz Zrt.

Telefon szám: +36 54 525 500
Fax szám: +36 54 525 555
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovács Lajos
Cím: H-4118 Nádudvar, Fõ u. 119
Link: www.nagisz.hu

         
         
Cégünk 2000. január 27-én lett 50 éves. Ennyi évvel ezelõtt, egy szegény ország szegény településén néhány család indult elegy úton, tulajdonképpen vagyon nélkül szövetkeztek mezõgazdasági tevékenységfolytatására. Talán õk maguk sem gondolták, hogy Magyarország egyik legnagyobbés legkorszerûbb mezõgazdasági nagyüzemének alapjait rakták le akkor, ... A mi dolgunk, a mai utódok feladata ennek a folyamatnak a továbbvitele, az értékek megõrzése. Ehhez elõdeink múltjából, az eltelt 50 évbõl merítünk erõt és kitartást, hálásan és büszkén gondolunk rájuk. Azt szeretnénk, ha a minket követõ nemzedék is hasonlóképpen tekinthetne reánk vissza újabb fél évszázad távlatából.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner