12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nadap
www.nadap.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Köteles Zoltán E-mail: nadap.ph@t-online.hu
 Telefon: +36-22 470-001 Fax: +36-22 470-001
egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    kilátó, panoráma,    lovaglás,    lovaskocsizás,    templom

 egyedi ritkaság
 

1. Szintezési alappont

Cím: Nadap

Nadap területén rendkívül szép környezetben található az Országos Szintezési Főalappont a ”Nadapi Ősjegy”, amely a térképészet és az építészet egyik legfontosabb területének, a magasság meghatározásának a magyarországi viszonyító pontja. Szép kirándulóhely, a nyári rendezvények egyik helyszíne.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Vörösmarty szobor Nadap

Cím: Nadap, Millenniumi park

A községben keresztelték meg Vörösmarty Mihályt 1800. december 3-án. A 2000-es év a település számára részben a Millenniumi, részben a Vörösmarty Mihály születési bicentenáriuma kapcsán volt nevezetes. A község nagylelkű művészi adományból állította fel a költő mellszobrát, mely Gulácsy-Horváth Zsolt alkotása.
 templom
 

Római katolikus templom Nadap

Cím: 8097 Nadap, Haladás út 54.

A jelenlegi nadapi római katolikus templom helyén egykoron állott templomban keresztelték meg Vörösmarty Mihályt 1800. december 3-án. A keresztelő kút, amely a katolikus templomban látható, ma is használatos.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner