12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nőtincs
www.notincs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hugyecz Ádám E-mail: hivatal@notincs.hu
 Telefon: +36-35 560-005 Fax: +36-35 560-005
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    Ifjúsági szállás, tábor,    imaház, kápolna,    kastély, kúria,    szálláshely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szent Flórián szobor - Nőtincs

Cím: Nőtincs

1780 körül készült, az úgynevezett alsó iskola falában, egy későbbi szoborfülkében látható a település központjában, szemben a templommal.
 étterem
 

Szent Flórián Fogadó és Csárda - Nőtincs

Cím: Nőtincs, Diófa utca - Főtér
Telefon szám: +36-35 360-185
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Nőtincsen a Szent Flórián Fogadó és Csárda. Nevét az épület homlokzatán elhelyezkedő 1780 körül készült barokk szoborról kapta. A fogadó által kínált ételekben a környék, Nógrád ételkultúrája testesül meg folyamatosan változó étlappal.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Nőtincsi víztározó

Cím: Nőtincs, külterület
Telefon szám: 35/706-000
Link: www.notincs.com

Nőtincs mellett a Lókos-patak völgyében 40 hektáros mesterséges horgásztavat találunk. A horgászat megkezdése előtt és befejezése után a gátőrházban kell bejelentkezni, ahol a törvényben előirt feltételek ellenőrzését, napijegy vásárlást és a kifogott hal nyilvántartásba vételét végezzük.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Gyurcsányi-Scitovszky kúria - Nőtincs

Cím: Nőtincs

 
A kúria eléggé lehangoló látványt nyújt, bár úgy tűnik, komoly renoválás kezdődött a klasszicista jellegű, 1809-ben készült épületen. A kúria kertje védett, hangulatos benyomást kelt.
 szálláshely
 

Vendégház - Nőtincs

Cím: Nőtincs, Tópart
Telefon szám: +36-35 706-000
Link: www.notincs.com

Házunk öt, kétágyas szobával rendelkezik, és a szobákban egy pótágy is igénybe vehető. Minden szoba fel van szerelve hűtőszekrénnyel, rádióval, telefonnal, két szobában van Tv. A szobákhoz tartozó fördőszobák egyikében pezsgőfürdös kád, a másikban sima kád található. Három szobához tartozó fürdőszobák zuhanyzókkal vannak ellátva.
 templom
 

Szent Márton Római katolikus templom - Nőtincs

Cím: Nőtincs,
Link: www.notincs.hu

A templomot 1415-ben építették gótikus stílusban. Az évszázadok során többször átalakították. A legjelentősebb változás 1720-ban történt, amikor barokk stílusban átépítették.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner