12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kiskunlacháza
www.kiskunlachaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. RÉPÁS JÓZSEF E-mail: kklpolgarm@vnet.hu
 Telefon: +36-24-519-830 Fax: +36-24-519-831
népi kézművesség

 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Népművészeti Ház, Tájház - Kiskunlacháza

Telefon szám: +36-30-353-6105
Fax szám: +36-24-431-476
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Erdélyiné Horváth Terézia
Cím: 2340 Kiskunlacháza, Bercsényi út 5.

         
         
A Kiskunlacházi Tájház felújítása befejeződött nyitás 2012 szeptember 01. A Népi Mesterségek Műhelye Egyesület 1993-ban alakult. A Kiskunlacházán található 200 éves alföldi parasztház adott otthont neki. Az egyesület célja a népművészeti hagyományápolás, a népi mesterségek tovább éltetése, régi szakmák tanítása, megismertetése. Népművészeti tárgyi és szellemi anyag gyűjtése, a népművészet iránt érdeklődők részére programok szervezése.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner