12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisnána
www.kisnana.hu
Kisnánán megtalálhatók a középkori és múlt századi épített örökségek, középkori és szlovák nemzetiségi hagyományok, a szőlő- bor és gyümölcstermesztés évszázados kultúrája a mátrai táj szépsége és a kisnánai emberek vendégszeretete. Szívesen látjuk Önt személyesen is múzeum- vagy rendezvény látogatóként, bakancsos, vagy hétvégi turistaként, üdülővendégként, finom kisnánai borok kóstolójaként, vásárlójaként, vagy akár befektetőként. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Paulenka László E-mail: onkormanyzat@kisnana.hu
 Telefon: +36-37 524-005 Fax: +36-37 324-005
hadijátékok

 hadijátékok
Középkori lovagok, úrnők és bajnokok szórakoztatják ősi romok között a látogatókat. Bajvívás, korhű öltözet, fegyverek és etikett, korabeli konyha és történelmi áttekintés egy kiváló nap része.
 

Nánai Sólymos Vitézek

Telefon szám: +36-70/984-9858
Kapcsolattartó személy: Csabai András
Cím: 3264 Kisnána, Szabadság út 74.
Link: www.nanaivitezek.hu

         
         
A Nánai Sólymos Vitézek csapatjának fundamentuma 2002-ben Szent György havának 20. napján tétetett le Nána várában. Hadnagyaink szándoka szerint lovagi csapat voltunk, ám a sors úgy hozá, hogy 2003-ban végvári hajdú gyalogsággá alakulánk. Szívünknek legkedvesebb helye Nána vára. Székhelyünk 2004-től a nánai domínium területén lévő Vitézek Háza. Innen megyünk portyára szerte, ahová elhínak bennünket. Szenvedélyünk a régmúlt korok szokásainak felkutatása, megösmerése, közreadása. A megösmért titkokat deákunk tollábul való színjátékokba ágyazván adjuk elé.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner