12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nágocs
www.nagocs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Pap Imre E-mail: nagocs.onkormanyzat@gmail.com
 Telefon: +36-84 372-734 Fax: +36-84 372-570
egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    híres étterem,    híres személy,    internet,    kastély, kúria,    kávézó, teaház, kávéház,    képzőművészet,    kézműipar,    kilátó, panoráma,    média,    régiség, antikvitás,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    szökőkút, díszkút,    templom

 egyházművészet
Csodálatos műremekek a vallás szolgálatában.
 

Szobrok Nágocs


A római katolikus templom egy-egy fülkéjében koronás, szakállas szenttel. Nepomuki Szent János szobor.
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Zichy kastély - Nágocs

Cím: Nágocs, Ady Endre utca 15.

A Zichy család barokk stílusú kastélya 1714-ben épült meg majd az 1830-as években a földbirtokos emeletet építtetett a kúriára, és klasszicista stílusban átalakította. A kastély értéke volt többek között könyvtára is, amely 1945 után elkallódott, sorsa ismeretlen. Maga az épület is több használó kezébe került. Volt itt iskola, tsz-iroda, orvosi rendelő, gyermekotthon, közben az épület külső és belső állaga egyre romlott. forrás és fotó: www.geocaching.hu
 sétáló utca, városkép
 

Képek Nágocs

Cím: Nágocs

Képek Nágocsról.
 templom
 

Római katolikus templom - Nágocs

Cím: Nágocs

1757-ben épült, homlokzati toronnyal, falpillérek közé fogott kapuval és ablakkal egy-egy fülkében koronás, szakállas szenttel. Tornya falpilléres, eredeti sisakkal. Az oromzat szélein vázák, a timpanonban az építtető Zichy család címere látható. Belső berendezéséből figyelmet érdemel a kifinomult ízlésre valló főoltár, a két mellékoltár, valamint a szószék és a padok.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner