12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mosonszentmiklós
www.mosonszentmiklos.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bedő Csaba E-mail: hivatal@mosonszentmiklos.hu
 Telefon: 0036-96-360-023 Fax: 0036-96-360-023
emlékmű, műemlék, szobor,    híres étterem,    híres személy,    imaház, kápolna,    klub, egyesület,    szabad beruházási terület,    szabad építési telkek,    szálláshely,    templom

 imaház, kápolna
 

Kápolna - Mosonszentmiklós

Cím: 9154 Mosonszentmiklós
Link: www.mosonszentmiklós.hu

A templom egy kiemelkedő dombon épült, mely két kis kápolnájával megragadó látványt nyújt a faluba érkezőnek. A jobb oldali „Szent kereszt" kápolna a XVI. Században épült. A bal oldali kápolnát 1929-ben építették a község lakóinak adományaiból, mely az első világháborúban elhunyt mosonszentmiklósi lakosoknak nyújt emléket. Belsejében megtalálható a II. világháborúban elesettek névsora egy szép márványkőlapba vésve.
 klub, egyesület
 

Mosonszentmiklósi Faluvédő Egyesület

Cím: 9154 Mosonszentmiklós
Link: www.mosonszentmiklos.hu
Telefon szám: +36-20-9365-966

Az Egyesület tömöríti mindazokat, akik készek önzetlenül tevékenykedni Mosonszentmiklós és vidéke építészeti és természeti értékeinek, hagyományainak védelmében, a település szépítésében, fejlesztésében, közösségi életének szervezésében.Ha úgy érzi, hogy szeretne a Mosonszentmiklósi Faluvédő Egyesület munkájában, a falu szépítésében, közösségi életének szervezésében részt venni, keressen bennünket!


Mosonszentmiklósi Fúvószenekar

Cím: 9154 Mosonszentmiklós, Kossuth tér 1.
Link: miklosifuvos.tar.hu
Telefon szám: +36-20/970-6302
Kapcsolattartó személy: Zenekarvezető: Taletovics Márton

A létszám és hangszerösszetétel alkalmassága miatt a magyarországi német nemzetiségi fúvószenekincs felfedezése és magas színvonalú előadása vált fő profillá. Ezt a munkát a szakma egy Sopronban tartott minősítő hangverseny kapcsán Kiemelt Arany Lant Diplomával ismerte el népzenei kategóriában.
 templom
 

Római katolikus templom - Mosonszentmiklós

Cím: 9154 Mosonszentmiklós, Zrínyi Miklós u. 2.
Link: www.mosonszentmiklos.hu
Telefon szám: +36-96-485-062

Falunk büszkesége a templom melynek építése 1770-ben és 1775-ig tartott, s még ebben az évben fel is szentelték. Az építés költségeit gr. Zichy Ferenc győri püspök saját költségén állta. A gróf végrendeletében végső nyughelyül a templom szentélye alatti kriptát jelölte meg. A 47 m-es templomtornyon található a 18. századi óraszerkezet, amely osztrák mesterek munkája.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner