12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Komárom
www.komarom.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Molnár Attila E-mail: kompmh@t-online.hu
 Telefon: +36-34-541-300 Fax: +36-34-541-348
vár, várrom

 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Monostori Erőd - Komárom
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-34-540-582
Fax szám: +36-34-540-582
Kapcsolattartó személy: Pohlmüllner József
Cím: 2900 Komárom, Dunapart 1.
Link: www.fort-monostor.hu

         
         
A komáromi Monostori Erődben a látogatókat kisebb múzeumi bemutató és szakszerű vezetés várja. Egyedülálló izgalmas „kirándulásokra” nyílik lehetőség a 70 hektáros területen. Különleges élmény felfedezni a félhomályos végeláthatatlan teremsorokat és a zegzugos folyosókat, a bonyolult rendszerben kialakított lőrésekkel és ágyúállásokkal tagolt bástyákat, a regimentet ellátó pékséget, a falra festett oktatótáblákat és feliratokat, a huszárlovak egykori istállóit, vagy akár a Dunapart ártéri erdejét. A program a város múzeumainak megtekintésével és a szlovákiai oldalon fekvő Komárom óváros meglátogatásával egészíthető ki. Az Erőd örömmel várja a történelem és a hadkultúra iránt érdeklődő látogatóit, családokat, iskolai kiránduló csoportokat.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner