12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mikóháza
www.mikohaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!
Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk.
 Polgármester: Gógh András E-mail: korj.mikohaza@t-online.hu
 Telefon: +36-47 308-031 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    kilátó, panoráma,    templom

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Fekete-hegyi Tanösvény

Cím: Mikóháza, külterület
Link: www.mikohaza.hu

Fekete-hegyi Tanösvény (Mikóháza - Fekete-hegy)Természeti adottságai kedveznek az erdő- és vadgazdálkodásnak, üdülési potenciálja is jelentősen fejlődik. Számos turistaút halad el mellette, közvetlen környéke bővelkedik természeti szépségekben, történelmi és irodalmi emlékhelyekben. Dinamikusan fejlődő infrastruktúrájával, bővülő szálláslehetőségeivel és egyéb más szolgáltatásaival egyre vonzóbb turisztika célponttá válik az idelátogató turisták számára.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Anna Vendégház - Mikóháza
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 3989 Mikóháza, Szabadság út 32.
Link: www.zemplen.net/anna/
Telefon szám: +36-47 308-192;+36-30 209-7737
Kapcsolattartó személy: Dudás Anna

A négy napraforgós önálló összkomfortos Anna Vendégház Mikóháza főútján a központban található 3 szobában összesen 10 főt tudnak elhelyezni. Egész évben üzemel.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Fekete-hegyi kilátó - Mikóháza

Cím: Mikóháza, külterület
Link: www.mikohaza.hu

A közeli Fekete-hegy csúcsán található kilátó (577 m) csodálatos panorámát nyújt a Zempléni-hegység vonulatára és a környező hegyközi, illetve a határon túli településekre.
 templom
 

Görög katolikus templom - Mikóháza

Cím: 3989 Mikóháza, Gábor Á. u. 17
Link: www.exarchatus.gportal.hu
Telefon szám: +36-47 308-029
Kapcsolattartó személy: Bodolóczki Emil parókus

Bocskai István fejedelem megjelenése idején, az ellenreformáció terjedése miatt, a község egy időre vallási villongások színtere lett. Ekkor szerveződött újra a katolikus egyház, ennek részeként kezdődött meg Abaújban a görög katolikus lelkészségek létesítése a XVII. század végén.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner