12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mezőkövesd
www.mezokovesd.hu
Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Magam nevében tisztelettel köszöntöm Önt a gyógyvíz, a népművészet és a fesztiválok városában. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, a város jellegzetes templomai, a Hadas városrész alkotóházai, a Kisjankó Bori Emlékház várja látogatását. Tavasztól őszig a folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt. Érezze jól magát Matyóföldön!
 Polgármester: Dr. Fekete Zoltán E-mail: polghiv@mezokovesd.hu
 Telefon: 0036-49-511-500 Fax: 0036-49-511-561
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Mezőgazdasági gépek kiállítása - Mezőkövesd

Telefon szám: +36-49 311-820
Kapcsolattartó személy: Kádár Zoltán múzeumvezető
Cím: 3400 Mezőkövesd, Eötvös út 32
Link: mezokovesdiregio.hu

         
         
A Mezőgazdasági Gépmúzeum az országban egyedülálló gyûjteménnyel rendelkezik. Célja a paraszti uradalmi gazdálkodásban egykor használatos gépek, jármûvek és munkaeszközök együttes bemutatása. A gyûjtemény törzsanyagát 160 gõzüzemû és robbanómotoros erõgép, 100 mezõgazdasági gép, 50 gazdasági eszköz és számos gépalkatrész, kovácsoltvas tárgy alkotja. Külön figyelmet érdemel a kiállításnak helyet adó mezõkövesdi porta, ahol a 19. századi tüzelõsól és a 20. század eleji magtár és kisebb ólak engednek betekintést a hagyományos paraszti gazdálkodás környezetébe. Nyitva: egész évben kedd-vasárnap: 9.00-17.00. Belépő: felnőtt 600 HUF diák, nyugdíjas 300 HUF.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner