12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mesteri
www.mesteri.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: LÓRÁNTFY TIBOR E-mail: mesteri@mesterifurdo.hu
 Telefon: +36-95-445-030 Fax: +36-95-445-078
emlékmű, műemlék, szobor,    sétáló utca, városkép,    templom,    termál gyógyfürdő

 sétáló utca, városkép
 

Mesteri település

Cím: Mesteri

Mesteri község két település, Alsó- és Felsőmesteri összevonásával jött létre 1935-ben. Mai lélekszáma 274 fő, ez a nyári főszezonban megsokszorozódik az üdölőfalu és a -nagyrészt ausztriai és német- nyaralóknak köszönhetően.
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

Termál Fürdő Mesteri

Cím: 9551 Mesteri, Kossuth u. 49.
Telefon szám: +36-20-378-7653
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Simon Ágnes
Link: www.mesterifurdo.hu

Termál Fürdő Mesteri. A hévízre alapozva 1968-tól fürdőt építettek ki. Abban az évben egy 200 m2-es, 1973-ban egy több mint 300 m2-es medencét adtak át. 1971-ben parcelláztak a környéken és üdülőterületet alakítottak ki. Az1983 m mélységig hatoló fúrás triász korú dolomitot ért el, olaj és földgáz szempontjából meddőnek bizonyult. Szénhidrogén helyett 72 °C-os termálvíz tört fel, ezért a kútat hévíz kúttá alakították át és a miocén rétegekből termelték a hévizet. 1982-ben szükségessé vált a kút felújítása, ekkor 1200 m mélységben lezárták a kutat és a felette lévő felső pannon rétegekből kezdték meg a hévíz termelést.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner