12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mezőkövesd
www.mezokovesd.hu
Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Magam nevében tisztelettel köszöntöm Önt a gyógyvíz, a népművészet és a fesztiválok városában. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, a város jellegzetes templomai, a Hadas városrész alkotóházai, a Kisjankó Bori Emlékház várja látogatását. Tavasztól őszig a folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt. Érezze jól magát Matyóföldön!
 Polgármester: Dr. Fekete Zoltán E-mail: polghiv@mezokovesd.hu
 Telefon: 0036-49-511-500 Fax: 0036-49-511-561
népi kézművesség

 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Matyó Porta - Mezőkövesd

Telefon szám: +36-49-313-397
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bánné Tóth Anita
Cím: 3400 Mezőkövesd, Mártírok út 21.
Link: www.matyorozsa.hu

         
         
Köszöntjük Önöket a Matyó Portán, Mezőkövesden, ahol bemutatjuk a "tiszta szoba" varázslatos hangulatát , fejviseletet, festményeket. Lehetőség nyílik arra, hogy beöltözzenek népviseletbe és eredeti butorok közt megörökítsék élményüket. Konyhánkban a múltat idéző használati tárgyak találhatók. Udvarunkon fajátékokkal várjuk nem csak a gyerekeket, de a szórakozni vágyó felnőtteket is. Pajtánk alatt megpihenhetnek. Igény szerint, rövid müsorra, kézmüves foglalkozásra is van lehetőség. Üzletünkben kézzel himzett termékeket, apró ajándéktárgyakat, matyó mintával diszitett modern ruhákat, kiegészitőket vásárolhatnak. Egész évben szeretettel várjuk kedves Vendégeinket. Belépés dijtalan!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner