12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mezőkövesd
www.mezokovesd.hu
Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Magam nevében tisztelettel köszöntöm Önt a gyógyvíz, a népművészet és a fesztiválok városában. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, a város jellegzetes templomai, a Hadas városrész alkotóházai, a Kisjankó Bori Emlékház várja látogatását. Tavasztól őszig a folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt. Érezze jól magát Matyóföldön!
 Polgármester: Dr. Fekete Zoltán E-mail: polghiv@mezokovesd.hu
 Telefon: 0036-49-511-500 Fax: 0036-49-511-561
néptánc, népdal

 néptánc, népdal
Tájegységek neves művészei, tánccsoportok mutatják be a hagyomány övezte magyar néptáncot. Kulturtörténeti érték itthon és külföldi bemutatók során.
 

Matyó Néptáncegyüttes - Mezőkövesd

Telefon szám: +36-49-411-686
Fax szám: +36-49-411-686
Kapcsolattartó személy: Berecz Lászlóné, Ágfalvi György
Cím: Mezőkövesd, Kisjankó Bori u. 7.
Link: www.matyofolk.hu

         
         
A mezőkövesdi Matyó Néptáncegyüttes immár több, mint 60 éves múltra tekint vissza. Jelenlegi tagjai a városban és a közeli településeken élő fiatalok, akik a hétvégenkénti próbák alkalmával gyakorolják a műsoron lévő koreográfiákat, ismerkednek újabb és újabb magyar tájak, települések táncos hagyományaival. Próbanapok: péntek 18,00-21,00 szombat: 10,00-13,00 Művészeti vezetők: Ágfalvi György és Lévay Andrea (a Magyar Állami Népi Együttes tagjai)

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner