12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Magyarszombatfa
www.magyarszombatfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Albert Attila E-mail: mszfa@euroweb.hu
 Telefon: +36-94-544-003 Fax: +36-94-544-003
egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    fazekasság,    karnevál, parádé,    kézműipar,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    történeti múzeum,    vadászat

 egyedi ritkaság
 

Métneki rét, Magyarszombatfa

Telefon szám: +36-94/544-003
Fax szám: +36-94/544-004
Kapcsolattartó személy: Önkormányzat
Cím: 9946 Magyarszombatfa, külterület

A természetvédelmi oltalom alatt álló métneki réten él a csillagos nárcisz egyik legnagyobb hazai populációja.
 egyházművészet
Csodálatos műremekek a vallás szolgálatában.
 

Harangláb - Magyarszombatfa

Cím: 9946 Magyarszombatfa Fő út
Link: www.magyarszombatfa.hu

Gödörházi fa harangláb: Több mint 200 éves műemléki védettséget élvez, a református egyház tulajdonában van. Több ízben lett felújítva.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Sárgaliliom tanösvény

Cím: Magyarszombatfa, külterület

A Sárgaliliom tanösvény 2003-ban készült. A tanösvény bejárásához való felkészülést és az útvonalon történő könnyebb eligazodást ez a tájékoztató segíti a kedves érdeklődők részére. A sárgaliliom (Hemerocallis lilio-asphodelus) az Őrség kiemelkedő szépségű növényritkasága, amelynek egyik legnagyobb állománya e vidéken található.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Ginti Panzió

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő út 78
Telefon szám: +36-30 903 5940
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: ginti-orseg.hu

Magyarszombatfa, e gyönyörű természeti értékeket őrző őrségi fazekasfalu Vas megye legdélibb pontján található, a Szlovén határtól mindössze 2 km-re. A környék ideális azok számára, akik távol a város zajától testi-lelki felüdülésre, kikapcsolódásra vágynak. Ehhez biztosít otthonos környezetet az újonnan létesült Ginti Panzió. Üdülési csekk elfogadó hely.


Kecskefarm, sajtüzem

Cím: 9946 Magyarszombatfa Gödörházi utca 55/a
Telefon szám: +36-94 / 544 - 039
Link: www.magyarszombatfa.hu
Fax szám: +36-94 / 544 - 040

Mesterkedés sajtokkal Ahhoz, hogy a sajtok megfelelő gasztronómiai élményt tudjanak nyújtani, kellő ismereteket kell róluk szerezni. Jelen pillanatban vajmi keveset tudunk a sajtokról. Így azt sem igazán értjük, hogy lehet sajtot előételként enni, vagy étkezést befejező fogásként milyen sajtot adjunk vendégeinknek. Vajon létezik -e tehén sajttál, juhsajttál, vagy kecske sajttál. Ma a chéfek egy része sem tudná megmondani.


Álombéli Őrségi Házikók Magyarszombatfa

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Szőlőhegy
Telefon szám: +36-70 34 00 353
Link: www.alombeliorsegihazikok.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szekeres Anikó

Vendégházaink az Őrség szlovén határmenti szakaszán, Magyarszombatfa szőlőhegyén, 2 hektáros erdőben találhatóak. Három kis házikónk építésénél törekedtünk az Őrség jellemző építészeti jegyeinek megtartására. Szállásaink természetes anyagok felhasználásával készültek, legyen szó magukról az épületekről és a berendezésről is. Mindhárom épület jól felszerelt, gyerekbarát szálláshely, s megvan a maga intimszférájuk is, saját szaletlivel. K&H, MKB és OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.
 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Fazekasság Magyarszombatfa

Cím: Magyarszombatfa, Fő út 52/A.
Telefon szám: +36-94-544-003

Fazekasság Magyarszombatfa


Familia Kerámia Bt.

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő u. 93/B
Telefon szám: +36-94-444-221;+36-30-378-5955
Kapcsolattartó személy: Pappné Cservék Gizella
Link: web.axelero.hu/bacsof

Pappné Cservék Gizella 1991-ben alpította vállalkozását. A cég egy 400 m2 hasznos alapterületű üzemet működtet, amely rugalmas struktúrájában alkalmazkodik a piac igényeihez. Arculatának kialakításánál ügyelt a hagyományos őrségi fazekasság, valamint az ipari termeléssel előállított - a piac igényeit kielégítő - áruválasztékra. Termékei a következőképpen csoportosíthatók: őrségi fazekas áru, főző-, sütő- és tálalóedények, dísztárgyak, tároló és ültető edények. Export termelésük jelentős részét Szlovéniába, Németországba, Angliába, Ausztriába és az Amerikai Egyesült Államokba szállítják, egy részét pedig évek óta a világ egyik legnagyobb lakberendezési cégének megrendelése köti le.
 karnevál, parádé
Felejthetetlen hangulat, látványos felvonulás kápráztatja el a résztvevőket. Színes, vidám, zenés forgatag ragadja magával az ide látogatókat egyedülálló módon.
 

Fazekas Napok Nemzetközi Fazekas Találkozó

Cím: 9946 Magyarszombatfa
Link: www.magyarszombatfa.hu

A Fazekas napok Nemzetközi Fazekas találkozó országszerte és határokon túl is ismert szakmai és kulturális rendezvénye a falunak. Ezek a napok is lehetőséget nyújtanak a falu jellegzetes népi étkezési kultúrájának, termékeinek megismertetésére (tökmagolaj, pálinka).
 kézműipar
Neves iparművészek és népi iparművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Mat Kerámia Kft.

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő út 39.
Link: www.matkeramia.hu
Telefon szám: +36-94/544-052;
Fax szám: +36-94/544-053

Gyárunk Magyarszombatfán található, az Őrség szívében, ahol évszázados hagyományai vannak a kályhacsempe- és a kerámiagyártásnak. A falu jellegzetessége még ma is a fazekasság, amely rengeteg turistát vonz a környékbe.


Albert Kerámia Bt.

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő u. 21/B.
Link: www.albertkeramia.hu
Telefon szám: +36-94 444-022,+36-30 6009881
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: ifj. Albert Attila

A vásárlókat és a látogatókat fogadni tudjuk:minden nap reggel 8 órától este 8 óráig.Az Albert családban is immáron három generáción át művelik a fazekasmesterséget. Közel száz éve kezdte Albert Jenő, akitől fia Attila, tőle pedig az ifj. Albert Attila vette át a szakma fortélyait. Az Albert Kerámia Bt. által készített termékek az iparművészeti zsűri által elismertek.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Fazekasház - Magyarszombatfa

Cím: 9946 Magyarszombatfa Fő út 52/A
Link: www.magyarszombatfa.hu
Telefon szám: +36-94/544-003.
Kapcsolattartó személy: Polgármesteri Hivatal

 
Nyitva május 1-től szeptember 30-ig. Hétfő kivételével naponta 10.00-16.00 óráig.
 SZÉP Kártya elfogadóhely
K&H. MKB és OTP Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarországon.
 

SZÉP kártya elfogadóhelyek Magyarszombatfa
Prospektus letöltés, Prospectus download

Cím: 9946 Magyarszombatfa
Link: www.szeporszag.hu/Magyarszombatfa.telepules
Telefon szám: +36-20 539 9995

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) elfogadóhelyek Magyarszombatfa. A részletes lista az ikonra kattintva olvasható.
 vadászat
Csodálatos környezetben, kiváló állománnyal, figyelmes vendéglátással várjuk Önöket.
 

Őrségi Vadászati Kiállítás

Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő utca 9.
Telefon szám: +36-30 9566 231
Kapcsolattartó személy: Gömbös Mátyás

A Kiállítás megálmodója és kivitelezője egy személyben Gömbös Mátyás, aki több mint három és fél évtizedes vadászpályafutása során majd huszonöt éve az Őriszentpéteri Széchenyi Zsigmond vadásztársaság vadászmestere, és a Vas megyei vadásztársadalom aktív képviselője. A Kiállítás megálmodója és kivitelezője egy személyben Gömbös Mátyás, aki több mint három és fél évtizedes vadászpályafutása során majd huszonöt éve az Őriszentpéteri Széchenyi Zsigmond vadásztársaság vadászmestere, és a Vas megyei vadásztársadalom aktív képviselője. A Kiállítás anyagának alapját a kiállítás házigazdája által az Őrségben elejtett vadak trófeái teszik ki, amelyek között egyaránt megtalálhatóak a kapitális szarvasagancsok és vadkanagyarak, az érdekes őzagancsok.
 szálláshely
 

Álombeli Őrségi Házikók   Info

Cím: Magyarszombatfa,
Fő út Hrsz. 0179/6 szőlőhegy
Telefon szám: +36-70 340-0353
Kapcsolattartó személy: Szekeres Anikó
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.alombeliorsegihazikok.hu

Az Őrségi Nemzeti Parkban Magyarszombatfa szőlőhegyén fekszik 2 hektáros erdőben lévő szálláshelyünk. 3 kis álombeli házikónk mindegyike 2x2 ágyas szobával, konyha-étkező-nappalival és tusoló-wc-vel rendelkezik. A házikók körül 5000 nm gyönyörűen parkosított kert, fákkal bokrokkal. A házikók berebdezései többnyire rusztikusak és fából készültek. Ajánljuk minden olyan kedves Vendég részére aki a csendet, nyugalmat keresi a stresszes hétköznapok után. Bekerített karámunkban lovak, őzikék, mókusok, bárányok és kecskék is megtalálhatóak mindenki nagy örömére.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner