12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Tihany
www.tihany.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TÓSOKI IMRE E-mail: tihany.onkormanyzat@canet.hu
 Telefon: +36-87-448-545 Fax: +36-87-438-700
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Magyar Királyok Történelmi Panoptikum, Kalózmúzeum
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30-9468-220
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Pál Richárd
Cím: 8237 Tihany, Kossuth u. 35.
Link: www.panoptikum.hu

         
         
A Magyar Királyok Történelmi Panoptikum, Kalózmúzeum és Indián múzeum - a központban, a Posta melletti Mini Market épületében - azzal a nem titkolt céllal nyílt, hogy egyrészt vonzó új programlehetőséget kínáljon, másrészt rövid betekintést nyújtson Magyarország történelmébe. A panoptikumban Géza fejedelemtől kezdve, Károly Róberten keresztül, Luxemburgi Zsigmondot is beleértve Mátyás királyig bezárólag láthatóak a magyar királyok, de megtalálható még IV. Károly is. Az élményt a korabeli enteriőrök, a világítás és a zenei aláfestés teszik teljessé. A belépő ára tartalmazza még a Kalózmúzeum és az Indián múzeum megtekintését is. A kiállítás egész évben nyitva tart 10-14 óráig. Iskolás és óvodás csoportoknak a belépő ára 500 Ft/fő. A kísérő pedagógusoknak öt főig ingyenes.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner