12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kereki
www.kereki.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Marton Lajos E-mail: kereki@enternet.hu
 Telefon: +36-84 365-016 Fax: +36-84 365-016
állatkert

 állatkert
Különleges és ritka állatfajok, a lepkéktől a csimpánzokon át a tigrisig. Ápolt környezet, figyelmes bánásmód, természetes díszletek és környezet, egy valóságos állatparádé.
 

Madárkert - díszmadár és kisállat-gyűjtemény

Telefon szám: +36-30 8-666-444
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ráczné Csóti Tímea - Rácz Sándor
Cím: 8618 Kereki, Petőfi u. 58.
Link: www.madarkert.hu

         
         
A Madárkert díszmadárpark 2017-ben elköltözött Zákányszékről a Balaton déli partjának közelébe Kereki településre. Magyarországon az első olyan "madaras" hobbigyűjtemény, amely a nagyközönség előtt is nyitva áll! A gyűjtemény folyamatosan fejlődik, a látogatók igényeihez igazodva, a madarak mellett más kisállat fajtákkal is bővül! Siófoktól 18 km. Balatonföldvártól 5 km. A Szántód-Igal-Kaposvár főút mellett, Kereki központjában.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner