12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Balatonmáriafürdő
www.balatonmariafurdo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: GALÁCZ GYÖRGY VINCE E-mail: korjegyzoseg@balatonkeresztur.hu
 Telefon: +36-85-376-821 Fax: +36-85-575-026
szálláshely

 szálláshely
 

MA-02 : Önálló 5-6 fős , kedvező árú nyaraló   Info

Telefon szám: 0685562045
Fax szám: 0685562046
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Cím: Balatonmáriafürdő, Bajcsy Zsilinszki út 93
Link: balatoniszallasok.shp.hu/hpc/web.php?a=balatoniszallasok&o=ma_02_6_fos_onallo_nyaralohaz_balatonmariafurdon_FZC

         
         
Kétszintes tágas, kényelmes iker nyaralóház 4-5-6-7 fő részére Balatonmáriafürdőn 500 méterre a strandtól. Max. férőhely:7 fő Az ingatlan alapterülete: 140 m² Alsószint berendezése: 1 db 2 ágyas szoba + 1 pótágy , nappali színes TV-vel és étkezősarokkal, jól felszerelt főzőfülke (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, gáztűzhely). Ezen a szinten 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Felsőszint berendezése: 2 db kétágyas erkélyes hálószoba. Információ: Műanyag bútorokkal és kerti hintával, napernyővel felszerelt terasza és erkélye van a nyaralóháznak. A kertben a vendégek részére biztosított a grillezési lehetõség. Csendes, nyugodt utcában fekszik. A szálláshely két szintje csak egyben bérelhető. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban vagy a garázsban. A szállásadó nem lakik itt. Távolságok: Strand: 500 m, bevásárlási lehetőség: 300 m, étterem: 300 m, vasút 30 m. A szálláshely heti ára: 5 fő esetén: 132.440,- Ft/hét 6 fő esetén: 159.000,- Ft/hét 7 fő esetén: 181.720,- Ft/hét Az adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját. A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek összege településenként változó és a megérkezés napján közvetlenül a szállásadónál fizetendő minden 18. életévét betöltött vendég esetében. A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számától. A legrövidebb tartózkodási idő a főszezonban 7 éjszaka, elő-, és utószezonban 5 éjszaka.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.