12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kisnána
www.kisnana.hu
Kisnánán megtalálhatók a középkori és múlt századi épített örökségek, középkori és szlovák nemzetiségi hagyományok, a szőlő- bor és gyümölcstermesztés évszázados kultúrája a mátrai táj szépsége és a kisnánai emberek vendégszeretete. Szívesen látjuk Önt személyesen is múzeum- vagy rendezvény látogatóként, bakancsos, vagy hétvégi turistaként, üdülővendégként, finom kisnánai borok kóstolójaként, vásárlójaként, vagy akár befektetőként. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Paulenka László E-mail: onkormanyzat@kisnana.hu
 Telefon: +36-37 524-005 Fax: +36-37 324-005
vár, várrom

 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Móré, Kompholthy, Nánai vár
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-37/324-065
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Paulenka László
Cím: 3264 Kisnána, Béke u. 1.
Link: www.kisnana.hu

         
         
A Kisnána község központjában található vár első írásos említése a XV. századból származik. Birtokközponti szerepe igen korán kialakult. Fekvéséből és szerepéből adódóan hadi események nem fűződnek hozzá. Egyedülálló módon őrizte meg a középkori építészet sajátosságait. Részletes leírás az ikonra kattintva olvasható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner