12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mátraszentlászló
www.matraszentimre.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Előházi Péter E-mail: igazgatas@matraszentimre.t-online.hu
 Telefon: 0036-37 593-016 Fax: 0036-37 376-410
erdei túra, tanösvény,    étterem,    gasztronómiai különlegesség,    kilátó, panoráma,    szálláshely,    téli sportok,    templom

 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Vöröskő-kilátó

Cím: 3235 Mátraszentlászló, külterület
Link: felso-matra.hu

A Vörös-kő-kilátó Mátraszentlászló közelében, a 781 méter magas Vörös-kő-hegyen található. Nevét a közelben látható vöröses színezetű kövekről kapta. A korábbi kilátó helyére 2005-ben új kilátót emeltek, ahonnan gyönyörű körpanoráma tárul elénk. Galyatető vonulatai, Mátraszentlászló, Mátraszentistván, Ágasvár, valamint északi irányban tiszta időben még a Magas-Tátra is látható. Legegyszerűbb megközelítése Mátraszentlászlóról, a Kossuth utcából induló kék háromszög és a kék M jelzés visz fel a korábbi sárga kereszt helyett.
 szálláshely
 

Belle-Aire Hegyvidéki Vendégház

Cím: 3235 Mátraszentimre, Fenyves u. 5.
Link: belle-aire.hu
Telefon szám: +36-70 616-3412
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Belle-Aire Hegyvidéki Vendégház és Tréning Központ a Mátra legmagasabban fekvő lakott területén helyezkedik el, ahol a természet szerves része a mindennapoknak. Vendégházunkat 2016-ban nyitottuk meg, és azóta egész évben szeretettel várjuk vendégeinket. Wilson (1984) fogalmazta meg a biofilia hipotézist, mely szerint az ember természethez, az élőkhöz való vonzódása mélyen gyökerező és nélkülözhetetlen szükséglet a normális fizikai és szellemi fejlődéshez. A természet hatással van érzelmi életünkre, esztétikai érzékünkre és lelki fejlődésünkre is. A hipotézis szerint az ember természethez való kötődése előnyt jelentett az evolúciós versenyben, az alkalmazkodásban, a fennmaradásban és a növekedésben, az egyén és a faj szintjén egyaránt. Mi hiszünk Wilsonnak. Győződj meg magad is a Biofília Hipozétis helyességéről.


Barangoló Vendégház

Cím: 3235 Mátraszentlászló, Kossuth Lajos út 27-31.
Link: www.matra-szallas.hu
Telefon szám: +36-30 888-0948
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +

Az ország legmagasabban fekvő településén — található a Barangoló Vendégház. Csend, jó levegő, nyugalom, minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. A felső-mátrai települések subalpin klímája igazoltan gyógyító hatású. Mátraszentlászló csendes utcájában fekszik a ház, előtte kiépített parkoló, mögötte pedig már az erdő.
 templom
 

Három falu temploma

Cím: Mátraszentlászló

1942-ben szentelték fel a mára a Felső-Mátra egyik jelképévé vált templomot, amelynek Szent István király a védőszentje. Minden évben, augusztus 20-án búcsúi szentmisét tartanak. Turisták ezrei látogatják évente, hiszen kényelmes turistaútvonal halad el mögötte, a Mátraszentimrét és Mátraszentlászlót összekötő kék jelzés.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner