12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mátraszentistván
www.matraszentimre.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Előházi Péter E-mail:
 Telefon: 0036-37-593-016 Fax: 0036-37-376-410
erdei túra, tanösvény,    étterem,    híres személy,    szálláshely,    téli sportok

 híres személy
 

Vidróczki Márton


Heves megyei Mónosbélen született 1837-ben. 1859-ben besorozták katonának, négy éven viselte a császári mundért. Akkor úgy döntött, megszökik, ám útközben mégis feladta magát Egerben. A kisebb büntetés sem rettentette el, a következő szökés után már az erdőben keresett menedéket. Sokáig nem rejtőzködhetett, elfogták, és 27 évi fogságra ítélték. A csehországi börtönből is megszökött, és visszatért szülőföldjére. 1871 őszétől tartotta rettegésben Heves, Nógrád Borsod és Gömör megye jómódú polgárait. 1873 februárjában halt meg, állítólag egyik embere végzett vele.
 szálláshely
 

Hotel Jager**

Telefon szám: +36-37-376-424
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Lengyel Attila
Cím: 3235 Mátraszentistván, Virág u. 3.

Mátraszentistvánon a Hotel Jagerben** 67 férőhellyel várjuk vendégeinket. Az I. emeleti szobák 2 ágyasak, zömében pótágyazhatók, TV-vel felszereltek. A szobákhoz terasz is tartozik. A II. emeleti, turista jellegű szobák 2-3-4 ágyasak, illetve egy darab hatágyas szoba is rendelkezésre áll. Szobáink részben fürdőszobásak, részben közös vizesblokk található a folyosón. Mindkét emelet folyosóján közös hűtőszekrény szolgálja a vendégeket. A szállodában szauna, társalgó, konferenciaterem található. A tornateremben ping-pong asztal várja a vendégeket. A mozgást kedvelők számára futballpálya, sporteszköz-kölcsönzés is rendelkezésre áll. Zárt parkolóban gondoskodnak a gépkocsik elhelyezéséről. A szobák félpanzióval foglalhatók. A Sípark pár perces sétával elérhető.


3Patak Panzió Mátraszentistván

Telefon szám: +36-37-376-448
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Előházi Péter
Cím: 3235 Mátraszentistván, Petőfi u. 17.
Link: matrahegy.hu/3patakpanzio

Mátraszentistván központjában, téli-nyári sportolási lehetőségekkel várjuk a pihenni, túrázni, kikapcsolódni vágyókat. A panzióhoz zárt parkoló, játszótér, park és bár tartozik. Társasjáték, kártya és sportszerek igényelhetők. Babaágyat biztosítunk. Panzióinkban több kategóriák valamelyikében tudjuk elszállásolni vendégeinket.
 téli sportok
Kiépített pályák, szórakoztató téli programok, valamint figyelmes vendéglátás és szép környezet várja Önöket.
 

Sípark Mátraszentistván

Telefon szám: +36-37 376-685
Cím: Mátraszentistván, külterület
Link: www.sipark.hu

Véget ért a 2012/2013-as síszezon! Rekord hosszú síszezon után, a 106. napon bezárt a Sípark! Köszönjük minden kedves vendégünknek, akik ellátogattak a Síparkba! Az élet a Felső-Mátrában a síszezon után is folytatódik! A rengeteg szálláshely és az éttermek is egész évben várják a kirándulókat, pihenni vágyókat! K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner