12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Máriapócs
www.mariapocs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Papp Bertalan E-mail: mariapocs@mariapocs.hu
 Telefon: +36-42-385-015 Fax: +36-42-554-000
autó-motorsport,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    híres személy,    horgászat, horgásztó,    internet,    magyar ízek látványkonyhája,    média,    múzeum,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 autó-motorsport
 

Rabócsi Ring Máriapócs

Telefon szám: +36-42-727-273
Fax szám: +36-42-727-273
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 4326 Máriapócs, Bogáti út
Link: www.rabocsiring.hu

Kevesen gondolták volna mondjuk tíz-tizenkét esztendeje, hogy Máriapócs, a nemzetközi zarándokhely nem csak a pápalátogatásról lesz híres. A szabolcsi kisváros a második legnépszerűbb technikai sportágnak, a rallycrossnak lett a hazai fellegvára
 egyedi ritkaság
 

Mária-kép Máriapócs

Cím: Máriapócs
Link: www.atanaz.hu/mp/mptort.htm

A pócsi kegyképet 1676-ban Csigri László máriapócsi bíró készíttette fogadalomból és hálából, a török rabságából történt szabadulásának emlékére. A képet Papp Dániel helybéli görög katolikus lelkész öccse, Papp István festette 6 magyar forintért.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Hungaricum Vendégház

Cím: 4326 Máriapócs, Vasút út 45.
Link: www.mariapocs.hu
Telefon szám: +36-42-385-715
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovács János

Szeretettel várjuk, és tisztelettel fogadjuk vendégeinket. Reményeink szerint az egyedi és vonzó turisztikai termékek, szolgáltatások, élmények biztosításával, széles körben megfizethető árainkkal nemcsak szeretett szülőföldünkön, Máriapócson, a kistérségünkben és a megyénkben, hanem hazánkban és az országhatáron túl is ismert és közkedvelt lesz ez a csodálatos hely.


Pócsi Mária Vendégház

Cím: 4326 Máriapócs, Petri u. 6.
Link: www.mariapocsivendeghaz.hu
Telefon szám: +36-20-590-4461
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-(42) 520-010

2005-ben Máriapócs nemzeti szentély lett. Szeretné, ha teste-lelke felüdülne? Várja egy tornácos fehér ház, diófa árnya, pohár bor, baráti beszélgetés. Népi ételek közös főzése, kenyérsütés.Üdülési csekket elfogadó hely.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Máriapócsi horgásztó

Cím: 4326 Máriapócs, Kossuth tér 1
Link: halak01.5mp.eu
Telefon szám: +36-42-385-015
Kapcsolattartó személy: Toth Árpád elnök

A nagy értékű szép környezetben lévő önkormányzati tulajdonú horgász és csónakázótavak a 13 Ha -os Szabadidő Park része, 3,5 Ha -os vízfelülettel. A tavakat a IV/4 Felső - Tisza Vidéki Vízügyi Igazgatóság kezelésében lévő főfolyás szeli ketté, és egyben biztosítja a víz utánpótlást is.
 múzeum
 

Bazilita Gyűjtemény Máriapócs

Cím: 4326 Máriapócs, Kossuth u. 17.
Link: www.mariapocs.hu
Telefon szám: +36-42 385-166

Szent Bazil Görögkatolikus Szerzetesrend Máriapócsi Gyűjteménye, Máriapócs. Dudás Miklós püspök személyes tárgyai, XVIII-XIX. századi ereklyekendők, éremgyűjtemény, valamint a levéltár, a tervtár és a fotótár kapott helyet az egykori görög katolikus püspök szülőházában.
 szálláshely
 

Lelkigyakorlatos- és Zarándokház

Cím: 4326 Máriapócs, Kossuth tér 17.
Link: www.zarandokhaz.hu
Telefon szám: +36-42-585-021
Fax szám: +36-42-585-020
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kiss Antal

A Zarándokház a Bazilikával szemben épült fel és megfelelő komforttal rendelkezik. 119 főnek tudunk szállást biztosítani, 22 kétágyas, zuhanyzófülkés szobában, illetve egy 45 és 30 személyes, közös fürdővel és WC-vel ellátott zarándok-és ifjúsági szálláson.
 templom
 

Görög katolikus kegytemplom - Máriapócs

Cím: 4326 Máriapócs, Kossuth tér 25.
Link: www.mariapocs.hu
Telefon szám: +36-42-385-142

300 éve Magyarország egyik leghíresebb búcsújáró helye, a Máriapócsi Kegytemplom. A Mária-szentély jelentősége 1696-ban kezdődött, amikor az ikonosztáz Istenszülő-képén Mária szemét elöntötték a könnyek. A könnyezés 1715-ben és 1905-ben megismét- lődött. A templomot XII. Pius pápa 1948-ban bazilika rangra emelte.


Római katolikus templom - Máriapócs

Cím: 4326 Máriapócs, Kossuth tér 2.
Link: www.mariapocs.hu

A Római Katolikus Templom a város legrégibb műemlék épülete. Gótikus eredetű, sokszögű záródással ellátott keletelt téglatemplom. A templom hajójának déli falán található az un. Köpenyes Mária freskótöredék a XV. szd-ból, ez a megható kép beszédes bizonysága a máriapócsi nép ősi Mária tiszteletének.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner