12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mánfa
www.manfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Hohn Krisztina E-mail: pghiv@manfa.hu
 Telefon: +36-72 482 145 Fax: +36-72 482-145
borkóstoló,    egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    híres személy,    magyar ízek látványkonyhája,    régiség, antikvitás,    szabad építési telkek,    szabad üdülő telkek,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 egyedi ritkaság
 

Mésztufagát

Cím: Mánfa, külterület

A tájvédelmi körzet az Orfű-Abaligeti karszttal együtt a mecseki karsztvidék része. Kőzete nagyrészt triászkori mészkő töbrökkel, barlangokkal, karsztforrásokkal mésztufagátak, tetaráta lépcsői sorakoznak kis vízesésekkel.
 szálláshely
 

Bánusz tanya Panzió és Étterem

Cím: 7301 Mánfa, Bánusz Tanya 1.
Telefon szám: +36-72 581-336
Fax szám: +36-72 581-337
Link: www.facebook.com/banusztanya.panzioetterem

A Bánusz tanya Panzióls étterem Dél - Magyarország egyik legszebb völgyében fekvő családi panzió. A szubmediterán klíma, az erdő csendje, valamint a környék nevezetességei kínálnak lehetőséget a pihenésre vagy tartalmas programok szervezésére.
 templom
 

Mánfai római katolikus templom

Cím: Mánfa, Melegmányi völgy, Kaposvári út
Telefon szám: +36-74 484-544

Az egész Mecsek-hegyhát üdülőkörzet egyik ékkövét, a Mánfai Árpá-kori római katolikus templomot, amelyben a nyári hangversenyeken kívül, esküvők, keresztelők megtartására is alkalmas.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner