12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Apaj
www.apaj.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: NOVÁK PÁL E-mail: info@apaj.hu
 Telefon: +36-24/408-173 Fax: +36-24/408-376
lovaglás

 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Lupo Lovas Club

Telefon szám: +36-20-220-1194; 20-940-1069
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: Apaj / Dömsöd Szőrhalom
Link: www.apaj.hu

         
A Lupo Lovas Club Budapesttől 45 km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzetipark területén lévő, hagyományos módon, vályogtéglából épült parasztház, faházak és sátortábor. Az épület felszerelt, 3 db fürdőszobával és 1 db konyhával. Tavasztól őszig 20 fő, télen 10 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas a tanya. Területünkön lehetőség van kempingezésre. A szabadidő játékos eltöltéséhez a társasjátékok, tollaslabda, ugrókötél, focilabda, homokozó, kerékpár, és Quad, adnak lehetőséget. Elsajátíthatják a western vagy angol lovagolást. Kipróbálhatják a lasszózást, és a pónifogatot. Versenylovakkal ugrathat akadálypályánkon. Maratonkocsival és hintóval próbálhatja ki tudását.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner