12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Lispeszentandorján
www.lispeszentadorjan.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Árkus Béla E-mail:
 Telefon: 0036-93-365-006 Fax: 0036-93-365-006
emlékmű, műemlék, szobor,    internet,    kiemelt szolgáltató,    templom

 internet
 

Teleház és Könyvtár - eMagyarország Pont

Telefon szám: +36-93-365-006
Cím: 8888 Lispeszentadorján, Jókai út 4.
Link: www.lispeszentadorjan.hu

A helyi közművelődési intézményhálózat újrateremtése terén az egyik legnagyobb jelentőségű lépés a teleház és könyvtár létrehozása, illetve újraélesztése volt 2000-ben. A teleházban 5 számítógép, szkenner, nyomtató, fénymásoló és laminálógép található. 2005 májusától szélessávú internet kapcsolattal rendelkezik az intézmény. Itt található a helyi kábeltetevíziós hálózat központja, s itt történik a helyi képújság szerkesztése is. A teleházzal együtt működik a könyvtár, melyet erejéhez mérten folyamatosan újabb dokumentumokkal gyarapít az önkormányzat.
 kiemelt szolgáltató
 

Dél - Zala Murahíd Letenye Többcélú Társulás

Telefon szám: +36-93-543-010
Cím: 8868 Letenye, Kossuth L. u.10.
Fax szám: +36-93-543-011
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A társulás tagjai: Letenye, Bánokszentgyörgy, Bázakerettye, Becsehely, Borsfa, Bucsuta, Csörnyeföld, Kerkaszentkirály, Kiscsehi, Kistolmács, Lasztonya, Lispeszentadorján. Maróc, Molnári, Murarátka, Muraszemenye, Oltárc, Petrivente, Pusztamagyaród, Rigyác, Semjénháza, Szentliszló, Szentmargitfalva, Tótszentmárton, Tótszerdahely, Valkonya, Várfölde, Zajk.
 templom
 

Római katolikus templom - Lipseszentadorján

Telefon szám: +36-92 378-019
Cím: 8888 Lispeszentadorján, Dózsa György u. 15
Link: www.lispeszentadorjan.hu

Ma a falukép legmeghatározóbb épülete a Szentadorján központjában álló, Szent Adorján vértanúról nevezett római katolikus templom, melyet 1936-ben emeltek neoromán stílusban. Ezt megelőzően egy kis kápolna állt ehelyütt, előtte pedig egy zsúpfedeles boronafalú harangláb, melyet Malonyay Dezső, a "Magyar nép művészete" című néprajzi monográfia szerzőjének tusrajzáról ismerünk.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner